Reacties voor: Apple bespreekt tv-plannen: ‘Apple-televisie bedienen met stem en bewegingen’

Apple heeft mediabedrijven een voorproefje gegeven op de televisieplannen die ze hebben. Het zou gaan om een concept met bediening via stem en beweging, waar ook tablets en smartphones deel van uitmaken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. tvbediening is zeker te verbeteren. Maar stembediening?

    Ik zie het al voor me. Halverwege de eerste helft Nederland-Duitsland in een volle, uitgelaten huiskamer. “Shhh! allemaal even stil zijn graag, dan kan ik het geluid van de tv wat harder zetten.”

  2. De bediening vindt daarbij plaats met je stem of met bewegingen.

    Allemaal heel leuk bedacht maar ik ik zie mezelf niet tegen een TV schreeuwen! Je zit toch gemiddeld 5 meter van je TV af en de TV staat natuurlijk aan, maakt dus geluid….

  3. Ik zie me zeer zeker tegen mn tv praten hoor heheh.. Wel met voice activation uiteraard. Beetje het Star Trek idee. :D..

  4. tsja een combinatie van Siri en de kinect denk ik dan. Dus lijkt me niet geheel onwaarschijnlijk

  5. Ik zie wel Siri bediening voor me. In de zin van dat je TV eigenlijk alleen een display is voor je iPad of iPhone. Dan zeg je bijv. “ik wil de aflevering van 24 zien waarin Jack vastgehouden wordt in zijn kantoor” tegen je telefoon en krijgt dan de gewenste aflevering te zien op je tv.

  6. Waarschijnlijk komt die tv dan met bijgeleverde bluetooth headset.

  7. Ik denk dat je ook niet tegen je TV hoeft gaan schreeuwen. Ik denk dat je een knop op je afstandsbediening moet inhouden en er dan tegen kunt praten. En dat Siri dan dingen voor je opzoekt.

  8. Nou, zo’n TV van Apple zou zeker bij mij aan de muur komen! Hoe duur dan ook, Zo’n mooi staaltje design wil je toch gewoon in je huiskamer? 😀

  9. De Apple televisie ga ik zeker kopen! Het geld heb ik er al voor gereserveerd. Ik ga ervan uit dat ie tussen nu en 2013 uit gaat komen. Was eigenlijk van plan om een Loewe tv te gaan kopen. Beiden zijn qua design en kwaliteit veel en veel beter dan die goedkope plastick not so fantastic shit van Samsung.

  10. Origineel geplaatst door vpDe Apple televisie ga ik zeker kopen! Het geld heb ik er al voor gereserveerd. Ik ga ervan uit dat ie tussen nu en 2013 uit gaat komen. Was eigenlijk van plan om een Loewe tv te gaan kopen. Beiden zijn qua design en kwaliteit veel en veel beter dan die goedkope plastick not so fantastic shit van Samsung.

    Beetje optimistisch, niet? Ik verwacht m niet voor t eind van 2013..
    En Philips is ook goed hoor 🙂

  11. Laat Apple in de tussentijd de AppleTV2 maar verder doorontwikkelen. Daar zijn, denk ik, nog zat mogelijkheden en toepassingen te vinden, zonder dat daar een hele nieuwe TV voor ontwikkeld hoeft te worden…….

  12. Nou mijn volgende TV ter vervanging van mijn 50 inch plasma wordt op zeker de 55 inch iTv !!!

  13. @bram ja dat dacht ik ook. Apple zal niet zijn eigen graf graven om mensen tegen hun TV te laten schreewen. Als zo’n soort TV uitkomt denk ik eerder dat je een soort “siri” knop moet indrukken en dat iets tegen de afstandsbediening zegt.

  14. Origineel geplaatst door Bram
    Ik denk dat je ook niet tegen je TV hoeft gaan schreeuwen. Ik denk dat je een knop op je afstandsbediening moet inhouden en er dan tegen kunt praten. En dat Siri dan dingen voor je opzoekt.

    Ik dacht er meer aan dat de afstands een mic heeft..

    Edit: En bij afstandsbediening denk ik aan de Remote die er ook is voor Mac computers 🙂

  15. Ik verwacht dat de Apple tv de content op flexibelere manieren dan de huidige warboel aan tv netten gaat ontsluiten. Tijdonafhankelijk kijken naar wat jij en wanneer jij dat wil zien met rss achtige abonneermogeliijkheden en onbeperkt kijken voor een vast maandbedrag met premium opties om per dag x aantal recente films te kunnen bekijken. Dit zal de manier waarop nu aan tv reclame wordt verdiend weleens op zijn kop kunnen gaan zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.