Reacties voor: Apple bespioneert gebruikers via Stocks en Weather applicatie (Update)

De Stocks- en Weather-applicatie van de iPhone blijken het IMEI-nummer naar een website van Apple te sturen. Daarmee weet Apple niet alleen in welke bedrijven je geïnteresseerd bent, maar kan ook nauwkeuriger traceren hoeveel iPhones er zijn gehackt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Mafkikkers die Amerikanen. Eigenlijk net zo maf als die gasten die zo een ding persé willen hebben. Zielige figuren.

  2. kan Apple dan aan de hand van je iMEI je iPhone blokkeren als je hem geunlocked hebt?

  3. Ja dat kunnen ze zeker doen, via een nieuwe update bijvoorbeeld. Maar dat staat hun echt niet goed dus zo arrogant dom zullen ze toch niet zijn.. toch?

  4. hoop je…
    ik sta nergens van te kijken bij apple hoor.

    zo presenteren ze ook met veel bombarie een nieuwe imovie
    met revolutionaire manier van editen. waar ze vervolgens minder mogelijkheden in hebben gestopt dan de versie die het verving.

    twee maanden later komen ze met het antwoord dat je dan maar naar final cut express moet gaan omdat dat daar de missende functies wel in zitten. gelukkig is die dan wel weer flink in prijs verlaagd. nog maar 199 in plaats van 329.
    maar het blijven rare praktijken.

  5. @Tjeerd:

    ik snap ni wrm dat zielig is omdat je persi zo’n iphone wilt hebben..zoiets is gewoon een hebbedingetje..lekker stukje technology…blijkbaar interesseerd het je ook want anders zou je hier toch niet posten…

  6. @Hanzo

    Kwam hier toevallig via Nujij.nl terecht. Ik koop zo min mogelijk amerikaans spul. Ik vertrouw die gasten voor geen meter. [verwijderd]

  7. lol…mja..iedereen heeft wel goede en slechte kanten…maar wat betreft apple is het idd wel een zootje he..die iphone :s jammer

  8. Hoezo amerikaans…. alles is in Duitsland en in Japan gamaakt…
    Ookal zijn amerikanen idd *** ze kunnen NIET je iPhone blokkeren via deze programmas zolang als je maar niet update… (als je update heb je zowiezo al geen geúnlockte iPhone)

    spritsen zijn lekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.