Reacties voor: Apple stelt vijf nieuwe beroepen-emoji voor, waaronder piloot en brandweervrouw

Apple heeft voorstellen gedaan voor 5 nieuwe, officiële beroepen-emoji: kunstenaar, astronaut, brandweerman/vrouw, rechter en piloot.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Naast een taart emoji bij een felicitatie doe ik niet veel met emoji’s. Maar wanneer zou je nu een astronaut gebruiken?

  2. Ik begin me telkens meer af te vragen wat het nut, behalve “emotie” aan je bericht toevoegen, van het gebruik van een emoji heeft.

  3. Ik vind dat er nu al best wel veel emoji zijn. Ik ben zowat een half uur aan het zoeken naar (bijv.) party poper🎉

  4. Leuk hoor, al die politiek correcte emoticons die blijkbaar nodig toegevoegd moeten worden. Ik hoop wel dat ze in alle huidskleuren beschikbaar komen, anders komt daar weer gezeur over. Zorgmedewerker…😷 Hoe ziet die eruit…?
    Graag ook nog de belastinginspecteur, parkeerwachter, ijsverkoper, putjesschepper en ach…waarom ook niet meteen de journalist, de meest bekritiseerde beroepsgroep. Of is die er al??

  5. Als je een astronaut bent die jarig is.

  6. Of als je een zoon, vader, opa, neef of nicht hebt die astronaut is. Of als het duurrecord verblijven in de ruimte is verbroken. Dat was gisteren. Verdikkie…net te laat 😳

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. Origineel geplaatst door Davey
    Ik begin me telkens meer af te vragen wat het nut, behalve “emotie” aan je bericht toevoegen, van het gebruik van een emoji heeft.

    Je bent ook geen 13 meer denk ik. Mijn nichtje van 11 is er volop mee bezig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.