Reacties voor: Apple benadert televisiezender voor Apple TV

Apple zou de televisiezender CBS hebben benaderd om programma's op de Apple TV uit te zenden. Het nieuwsfeit is interessant, omdat het aantoont welke richting Apple met zijn televisieplannen opgaat.
Lees het complete artikel → Apple benadert televisiezender voor Apple TV
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Oh oh. Het begin van de volgende revolutie, jammer dat de oubollige tv zenders het nog niet zien.

  2. De helft van de reclameinkomsten!? Wat een absurd hoog percentage.

  3. Origineel geplaatst door iRobin
    De helft van de reclameinkomsten!? Wat een absurd hoog percentage.

    delen betekent niet per se de helft

  4. Ik heb sinds een paar dagen zo’n Apple TV2 apparaatje. Voor Youtube, Flickr, Itunes en internetradiozenders perfekt. Maar die TV zenders MLB en WSJ, ik kan me niet voorstellen, dat – buiten de VS – dit zenders zijn voor “het grote publiek”. Ik kijk er in ieder geval niet naar. Maar goed, eens kijken wat Apple allemaal voor ons in petto heeft voor de toekomst.

  5. Toch wel stom van CBS, zei moeten zelf toch ook wel weten dat er in het eerste jaar al een stijging gaat komen van de gebruikte zenders,

    In het artikel is mij niet duidelijk of dit nou over de volledige zender reclame gaat de winst of alleen over de zenders van de Apple tv?

  6. Ook ik heb sinds paar dagen Apple tv. Het zou een leuke aanvulling zijn als er nog meer televisie zenders gestreamd kunnen worden. De twee huidige vind ik persoonlijk niet echt boeiend. De overige mogelijkheden zijn overigens geweldig.

  7. Geef mij maar een goeie HDTV met films die ik via Usenet gedownload heb en afspeel met mijn AC Ryan.

  8. Tja, dat ze de helft vragen is wel een beetje arrogant maar ook ergens wel te begrijpen.. En het proberen waard natuurlijk!

    Overigens sta ik volledig open voor nieuwe technologieen van Apple alleen moeten we niet vergeten waarom apple macingtosh (hoe schrijf je dat?) poit is over gegaan naar enkel Apple… De printers en faxen en randapparatuur was niet winstgevend.. Hopen dat ze niet de geschiedenis gaan herhalen.. Les nr. 1 voor ondernemers: schaken op meerdere schaakborden kan, maar win je ze dan ook?

  9. Origineel geplaatst door Herman
    Geef mij maar een goeie HDTV met films die ik via Usenet gedownload heb en afspeel met mijn AC Ryan.

    Exactly! Precies wat ik dacht toen ik dit las. Ik wacht nog wel een jaar of drie, dan is legaal kijken vast wel betaalbaar en een goede kwaliteit (nu nog echt niet: €8 voor een SD huurfilm bij Ziggo interaktief, net 4x te duur..)

  10. Op zich is de helft vragen niet veel. Als Apple met de ICloud server dit gaan streamen tenminste.
    Het dataverkeer dat zij dan genereren moet dan ook betaald worden en daar kan dan de helft van de reclameinkomsten een oplossing bieden.

    Verder heb ik via via wat inside info gehad over Ziggo. Zij zijn op dit moment ook hard bezig met de ATV tests uit te voeren om daar uitzending gemist etc op werkend te krijgen.

    Zou natuurlijk echt top zijn als een Ziggo/KPN zijn interactieve tv kan integreren in de ATV oplossing. De interface is zo gemakkelijk!

  11. Wellicht is het doel van apple om de televisie ervaring ook te veranderen, geen mediabox meer, geen abonnement bij kpn / upc of???.

    Maar alleen de apple TV.
    Maar of ze zover komen..

  12. Origineel geplaatst door HermanGeef mij maar een goeie HDTV met films die ik via Usenet gedownload heb en afspeel met mijn AC Ryan.

    Dat doe ik ook met mn Apple-TV / jailbreak. AC Ryan ligt nu in de kast 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.