Reacties voor: Apple belooft: push in MobileMe werkt nu wel

Apple heeft push-technologie teruggebracht in MobileMe. De functie zou aanvankelijk al vanaf het begin aanwezig zijn, maar leverde veel vertraging bij de aflevering op.
Lees het complete artikel → Apple belooft: push in MobileMe werkt nu wel
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Toch weer de fout dat het te vroeg gelanceerd is 🙂

  2. Het is gewoon fantastisch. En het werkt zonder enige fout.

  3. Geen wonder dat mijn batterijtijd opeens een stuk lager is…

  4. Belachelijk dat ze de push functie wel kunnen fliffen met MM en niet met de iPhone push notification… daar zit ik al eeuwen op te wachten.

  5. Ik heb nu in 1 week tijd al 2 keer gehad dat Mobile Me AL mijn gegevens uit de iphone heeft gewist (contacten en Agenda). Gelukkig waarschuwde mijn Macbook ivm > 5 % wijzigingen, anders was alles weggeweest….

    Verder ben ik erg tevreden over deze service

  6. Wat fantastisch van Mobile me! Google met gcal sync heeft al de functionaliteit, met meerdere calendars synchroniseren, zonder enige problemen, mét push, zoals het hoort, en het werkt perfect! Waarom nog met de half afgewerkte zooitje van Mobile Me werken?? Toen ik mijn agenda (én adressenboek) kwijt was, dankzij Mobile me, was ik overgestapt naar Google sync (voor instellingen zie elders op Iphoneclub), sindsdien agenda/ adressenbestand lopen perfect synchroon! Kan iedereen aanraden in plaats van Mobile Me!

  7. Origineel geplaatst door Vanilla
    Geen wonder dat mijn batterijtijd opeens een stuk lager is…

    Hee! Da’s grappig! Dat had ik ook. Sinds gisteren gaat de batterij sneller leeg. Tot zonet dacht ik nog dat er ergens een procesje was blijven hangen maar nu ik dit lees.

  8. snap weinig van dit bericht..

    als ik in iCal op de mac iets aanpaste zag je het bijna direct op de iPhone ook gebeuren en email krijg ik ook direct binnen op mn iphone.. zelfde als aanpassingen in safari fav’s dit werkt al sinds ik mobileme heb in augustus :S of ben ik nou gek.

  9. Tot nu toe werkt “Push” hier niet. Ik heb zonet via MobileMe online een contact aangemaakt en als ik “Push” zou zijn zou ik verwachten dat dat contact in no time op mijn iPhone tevoorschijn zou komen, maar helaas niet. Begrijp ik het concept”Push” niet goed?

  10. push zorgt ervoor dat je dmv bluetooth technology draaadloos je gegevens kan versturen . Deze worden dan versleuteld en kunnen dan ook niet door virus scanners gevonden worden.

  11. @max: Klopt, push van Mac naar de cloud werkte meteen naar behoren. Alleen werden de veranderingen die je in de cloud (op iPhone of webapps) maakte maar eens in de 15 minuten opgehaald in het begin. Dat hebben ze dan in 10.5.5 teruggebracht naar een minuut of 2-3, en sinds 10.5.6 is het echt push.

  12. Ah I see!
    Het was op de mac idd nog wel wachten als je via de cloud of iphone iets had aangepast.

    Maar goed het fijt dat mensen ineens klagen over hun batt die sneller leeg is slaat dus nergens op. Push op je iphone werkte altijd al. (als je het aan had staan)

  13. @Ingrid Al zit je uitleg er volledig naast, mooi is ‘ie wel. 🙂

    En om niet alleen commentaar te hebben hier dan ook de juiste uitleg: http://nl.wikipedia.org/wiki/Push_e-mail

  14. Zijn er nog mensen die merken dat hun batterij sneller leeg loopt?

  15. Origineel geplaatst door Ingrid
    push zorgt ervoor dat je dmv bluetooth technology draaadloos je gegevens kan versturen . Deze worden dan versleuteld en kunnen dan ook niet door virus scanners gevonden worden.

    euhm, ik dacht het toch niet hoor!
    push is het syncen van je mail/calenders/contacten via data (wifi/mobile internet)

  16. Ook hier is sinds MobileMe de batterij eerder leeg… Levert voor mij tot nu toe geen problemen op. Maar toch…. Het viel me op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.