Reacties voor: Apple begonnen met reparatie SAM Unlock exploit (jailbreak)

Apple is begonnen met een oplossing voor de Sam Package exploit, waarmee je een iPhone makkelijk kunt unlocken. Heb je de exploit eerder uitgevoerd, dan is het aan te raden om je ticket op te slaan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik heb gister m’n iPhone laten unlocken dmv van Sam.
    Moet ik nu ook nog dingen opslaan?

  2. Ik probeerde het toevallig vannacht al, maar ik kreeg het toen al niet voor elkaar. Het is me nu dus wel duidelijk.

    Straks nog maar eens proberen of het me lukt.

  3. Betekent dit dan ook dat je bij een eventuele update naar 5.1 bijvoorbeeld je de unlock kan toepassen met je backup bestand?

  4. Het lijkt erop dat het gat definitief gedicht is.

    Maar gelukkig is er nog de Gevey Ultra S voor de 4S en de Gevey Ultra 5.1 voor de 4, allebei met ondersteuning voor iOS 5.1 en bijbehorende baseband. In beide gevallen is er geen jailbreak nodig en wordt er niet naar 112 gebeld.

    Helaas is de Gevey Ultra 5.1 momenteel uitverkocht.

  5. Ik word er onderhand helemaal crazy van dat Apple bepaalt wat ik met míjn gekochte toestel doe! Het is werkelijk van de zotte dat ze de boel zó dichttimmeren dat een jbreak nauwelijks haalbaar meer is. En waarom toch?? Ik wil juist vol trots laten zien wat ik allemaal met m’n iPhone kan na jbreak. (en voordat iedereen roept: jbreak kan al…níet met een iPhone 4S, 5.1!)

  6. Origineel geplaatst door HIphone
    Ik word er onderhand helemaal crazy van dat Apple bepaalt wat ik met míjn gekochte toestel doe! Het is werkelijk van de zotte dat ze de boel zó dichttimmeren dat een jbreak nauwelijks haalbaar meer is. En waarom toch?? Ik wil juist vol trots laten zien wat ik allemaal met m’n iPhone kan na jbreak. (en voordat iedereen roept: jbreak kan al…níet met een iPhone 4S, 5.1!)

    Unlock is geen jailbreak. Jailbreaken gaat nog prima, ook na het dichten van de SAM exploit.

  7. Origineel geplaatst door HIphone
    Ik word er onderhand helemaal crazy van dat Apple bepaalt wat ik met míjn gekochte toestel doe! Het is werkelijk van de zotte dat ze de boel zó dichttimmeren dat een jbreak nauwelijks haalbaar meer is. En waarom toch?? Ik wil juist vol trots laten zien wat ik allemaal met m’n iPhone kan na jbreak. (en voordat iedereen roept: jbreak kan al…níet met een iPhone 4S, 5.1!)

    Zoals al gezegd. Dit gaat niet over JB.
    Ik vind toch dat je hier niet het blocken van een JB kan klagen. Je weet van te voren dat Apple er zoveel mogelijk aan doet om het platform veilig te houden. Dus als je dan toch nog een toestel koopt, en je kan niet JB’en en gaat daar over piepen ben je een beetje dom bezig imo.

  8. Houdt dit nou in dat ik straks helemaal niet meer kan unlocken? Ik ben namelijk unlocked met ultrasn0w uit Cydia en activated met SAM.

    Maar ik neem aan als straks een JB. uitkomt voor 5.1 dat ik gewoon met behoud van baseband nog kan unlocken?

    Wat hield deze manier van unlocken precies in dan? Was het een definitieve unlock? Zeg maar een ‘factory’-unlock?

  9. Voor de goede orde beste mensen, ik weet wel dat unlocken iets anders is dan jailbreaken, het gaat mij louter om het voorbeeld dat Apple wederom bezig is met het muurvast zetten van een mogelijkheid om met je iPhone te doen wat jíj als koper van dat product wilt!
    Waarvan akte.

  10. Ik ben zo dom geweest om na de jailbreak de sam applicatie te draaien op een ipad 2. Dit ging dus fout en moest de nieuwe software installeren op de ipad. Alleen het begin lukte maar tot het moment dat ik moet activeren en dat gaat niet. Is er iemand die een idee heeft hoe dit kan en hoe ik dit zou kunnen oplossen?

  11. Origineel geplaatst door Toni
    Ik ben zo dom geweest om na de jailbreak de sam applicatie te draaien op een ipad 2. Dit ging dus fout en moest de nieuwe software installeren op de ipad. Alleen het begin lukte maar tot het moment dat ik moet activeren en dat gaat niet. Is er iemand die een idee heeft hoe dit kan en hoe ik dit zou kunnen oplossen?bvd

    inmiddels gelukt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.