Reacties voor: Apple kijkt met autonoom systeem verder dan zelfrijdende auto’s

Dat Apple iets met zelfrijdende auto's wil lijkt inmiddels zo goed als zeker. Maar dat zou weleens slechts het begin kunnen zijn. Tim Cook lichtte dinsdagavond een klein tipje van de sluier op over de mogelijkheden van een autonoom systeem.
Michel Lusthof -

Reacties: 4 reacties

  1. Interessant. Vooral autonome systemen voor toelevering van producten van bijvoorbeeld webwinkels of onderdelen voor de professionele bouw, automarkt etc zijn interessant. Een soort geautomatiseerde buizenpost, maar dan anders. Overigens kan wat autonome transportmiddelen betreft de interesse van Apple ook gaan naar andere transportmiddelen zoals bussen, treinen of zelfs vliegtuigen.

  2. Niet heel origineel, Google NL keek bijna anderhalf jaar geleden ook al verder dan alleen autonome auto’s 😉

  3. Bij een autonoom systeem voor auto’s moet je wellicht denken aan auto’s die in idle time (terwijl ze geparkeerd staan terwijl jij op je werk bent bv) zelf naar een oplaadpunt rijden of naar een wasstraat of naar een garage om een lampje te laten vervangen en onderweg even een uber rit afhandelen en twee pakketje bezorgen. Uiteraard zijn ze weer op tijd terug om je terug naar huis te brengen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.