Reacties voor: Apple Arcade op Apple TV gestart voor betatesters

Draai je nu nog de beta van tvOS 13? Dan is er goed nieuws als je van spelletjes houdt, want Apple Arcade is nu beschikbaar voor de eerste betatesters op de Apple TV. Dat betekent dat je de games ook op het grote scherm kan spelen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wat is de indruk van alle AA members? Ik heb een abo genomen om eens te kijken, maar de spellen komen me behoorlijk kinderlijk over (net als Nintendo Switch games). Zo heb ik Sonic naar binnen gehaald maar is de besturing op de iPhone zeer matig.

    Of ligt het aan mijn leeftijd?

  2. Ik denk dat het veel fijner is op iPad en op Apple TV in combinatie met losse controller. Dus ik kijk uit naar 30/9, als niet-beta-tester zijnde. Het zijn wel mooie games. Voor mensen die al heel veel op PS4 / Nintendo spelen, voegt deze wellicht niet veel toe, denk ik. Voor ons is het gaaf dat je op vele Apple devices kunt doorspelen.

  3. Arcade is niets voor mij. Ik had verwacht triple AAA games voor de Apple devices. Dan was het interessant maar nu zijn het allemaal indie games uit Bollywood. Tenminste zo voelt het aan.

  4. Ik heb lang getwijfeld om een Nintendo Switch te halen. Vooral omdat ik goede verhalen hoor over alle games die er op te krijgen zijn. Nu Apple een dienst heeft met de zelfde soort games en ik nog een PS4 controller thuis heb liggen, ga ik geen Switch meer halen en eerst de proefperiode eens gebruiken of ik daadwerkelijk zou gaan gamen.

    Ik wacht wel even op de Apple TV, zodat ik kan kijken welke apparaten ik gebruik. Fijn dat het offline kan en ik m’n iPad Pro + Controller mee kan nemen om onderweg te kunnen gamen 👌🏻

  5. Niet mijn games, daar heb ik een PS4 Pro voor.

  6. In mijn huishouden met o.a. een zoontje van 5 lijkt, AppleArcade mij best oké. Hij vind “Dashy Crashy” ook al te gek. Zelf ben benieuwd naar Ocean Horn 2 op ATV. Zou het ook tof vinden als Nintendo, Mario run en Mario Kart zouden onderbrengen in Apple Arcade. Maar ik verwacht niet dat ze dat gaan doen.

  7. Ik heb een X-box One X thuis sinds een klein jaar en doe er werkelijk nooit iets mee. Benieuwd of Apple mij wel aan het gamen krijgt:-)

  8. Origineel geplaatst door BJ
    Ik heb een X-box One X thuis sinds een klein jaar en doe er werkelijk nooit iets mee. Benieuwd of Apple mij wel aan het gamen krijgt:-)

    Niet dus!

    Mijn hemel… dat Apple dit durft te lanceren.
    En dan nog wel met de term “grensverleggend”!
    Spelletjes zijn vaag, traag en grafisch van het niveau 1990

  9. Origineel geplaatst door Peter
    Arcade is niets voor mij. Ik had verwacht triple AAA games voor de Apple devices. Dan was het interessant maar nu zijn het allemaal indie games uit Bollywood. Tenminste zo voelt het aan.

    Bollywood? 😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.