Bose Frame AR-bril

Reacties voor: ‘Mixed reality-bril van Apple heeft altijd een iPhone nodig’

Apple zou plannen hebben om een bril voor augmented reality en virtual reality op de markt te brengen. Het werkt als de eerste versies van de Apple Watch en is sterk afhankelijk van de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Lijkt me logisch dat een modieuze bril niet zonder computing device kan werken.. het is meer een extra scherm.. en als je het modieus wil houden zienik in de toekomst ook geen ruimte voor een zelfstadig device

  2. Ik zie nog niet direct waarom ik zo’n bril zou moeten/willen hebben, kan iemand dat uitleggen ?

  3. Origineel geplaatst door Sjakie
    Ik zie nog niet direct waarom ik zo’n bril zou moeten/willen hebben, kan iemand dat uitleggen ?

    Voor toepassingen waarvan we nu nog niet kunnen indenken dat het mogelijk is/wordt. Precies dezelfde reactie als bij Apple Watch ⌚️.
    Het is een verlengstuk van je 📱iPhone.
    Stel je voor je hebt een apparaat gekocht en voor installatie verschijnen de stappen van de handleiding (bewegend) in je bril bijvoorbeeld. Of je ziet welk nummer in de wachttijd staat om af te spelen. Je voert een gesprek met iemand en wilt weten of je op dag x afspraken hebt staan. Siri zorgt er dan voor dat je bijvoorbeeld je afspraken van die dag geprojecteerd in je bril ziet.
    Is het een must have product; NEE
    Maakt het, het leven makkelijker; hangt er van af
    Maar mijn indruk is dat Apple producten zo nauw geïntegreerd zijn binnen het hele systeem dat eenmaal zo een product gebruikt er geen (betere) alternatieven zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.