Reacties voor: Zo kan Apple’s bril voor augmented reality eruit zien

Ook zo benieuwd naar Apple's AR-bril? Dit concept laat zien hoe het design eruit kan zien, gemaakt van glas en met een subtiele notch voor camera's en sensoren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Please no…

  2. Ik denk dat dit compleet bull, ja je weet het wel is.

    Sowieso de prijs evenduur als de iPhone X. Apple wilt dit mainstream maken dan gaan ze niet voor een prijs van de duurste iPhone. Daarnaast kan je wel speculeren maar hier heb je niets aan.

    Ik hoop echter niet dat je de VR bril alleen met Siri kan gebruiken, want die is niet zo slim. Dan wordt het eerder een domme bril.

  3. Cool, als het dan ook nog eens met geslepen glas kan voor brildragers! Kom maar op 🤓

  4. Lol lelijk design. Apple logo te prominent. Apple logo moet in klein en aan het binnenkant. Echt een nerd bril.

  5. Hoe dan ook, AR brillen gaan de wereld en onze kijk daarop ingrijpend veranderen. Als je een constante virtuele laag over de werkelijk kunt leggen en personaliseren en de hard- en software is krachtig genoeg, Zijn de mogeijkheden eindeloos. Dan gaan werkelijkheid en de AR layer samensmelten tot een nieuwe werkelijkheid. Nu zien we doorgaans hetzelfde en is de variabele ieders eigen perceptie van die werkelijkheid. Daar komt straks een variabele bij, namelijk de AR layer. Kun je straks die collega die je niet mag van ezelsoren voorzien, of je vrouw het hoofd van Doutzen Kroes geven hahaha

  6. Ik gok dat dit gewoon de prototypes zijn, die zijn in begin vaker wel lelijk en ook lomp, voordat ze definitieve brillen gaan verkopen. Maar Google Glass was toch ook niet aangeslagen, waarom zou het met Apple wel lukken?

  7. Hebben 😃🙏

  8. @Boldfella: black mirror 🙂

  9. Origineel geplaatst door Sandra
    Ik gok dat dit gewoon de prototypes zijn, die zijn in begin vaker wel lelijk en ook lomp, voordat ze definitieve brillen gaan verkopen. Maar Google Glass was toch ook niet aangeslagen, waarom zou het met Apple wel lukken?

    Ik “gok” dat dit een mockup is, dit is niet eens een design van Apple zelf..

    Er staat toch duidelijk dat dit 3d model door iDropNews is gemaakt.

  10. Haha… nee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.