Reacties voor: ‘Apple koopt zelf apparatuur voor productie iPhone 8, nadat fabrikant is afgehaakt’

Apple investeert zelf in apparatuur voor de productie van de iPhone 8, omdat een van de toeleveranciers is afgehaakt. Ze leasen de apparatuur nu aan de fabrikanten.

Reacties: 7 reacties

  1. Nu maar hopen dat het niet een te snel in elkaar geflanste smartphone wordt. Ik heb namelijk koopplannen…

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Na het Airpods ‘’debacle’’ ben ik toch wat meer geneigd om dit soort verhalen te geloven over productieproblemen.

  4. Origineel geplaatst door th-mas
    Na het Airpods ‘’debacle’’ ben ik toch wat meer geneigd om dit soort verhalen te geloven over productieproblemen.

    Ze creëren demand. Problemen zullen ze niet hebben. Hooguit hickups zoals andere fabrikanten dat ook hebben. Denk aan Toyota bijv na die vloedgolven een paar jaar geleden.

    Maar ze creëeren schaarste. Of geven je t idee dat dat er is zodat je in de rij gaat staan en/of verlangt naar het product dat je wil kopen. Apple is gewoon heer en meester in crowd control. Face it, je kan niet wachten op je volgende aankoop🙂

    Ik ben zelf aan t sparen (ieder jaar) voor een aankoop. Of dat nou een iPhone is (die ik sowieso jaarlijks koop) of een iPad. Spul is duur en ik wil kunnen kopen als t er is.

  5. Ideeetje… de iPhone hypotheek ? Voor diegenen die echt elk jaar de nieuwste ‘moeten’ ? 😎

  6. @Fritsie: Dat bestaat toch al? In een aantal winkels kun je de iPhone (of eigenlijk ieder ander apparaat) op afbetaling (op krediet) kopen. Niks nieuws onder de zon.

  7. Als de toeleverancier niet wil produceren tegen lage opbrengsten dat koop je gewoon de productielijn en bied je een luceratief beloningssysteem voor de directie en vervolgens doen ze het wel… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.