Reacties voor: Apple krijgt rechten voor handelsmerk van de AirPower

Apple heeft pas onlangs de rechten gekregen voor de AirPower-handelsmerk. Staat nu niets meer een snelle komst van de draadloze oplaadmat nog in de weg?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Haha genoeg info over de stomme mat…

  2. Origineel geplaatst door Pim
    Haha genoeg info over de stomme mat…

    Inderdaad.
    Bij de Blokker, Hema, Action, MediaMarkt, Ikea, BigBazar, Marskramer, Guzu, Handyman, Electroworld, Expert, Conrad, BCC, Ahmed’s shop op de hoek ligt ‘t spul opgestapeld tot de plafonds.
    Ook al bij een enkele kringloop…

  3. Welke ondersteuning/ airpower is er voor de ipad?? Mogelijk stomme vraag, maar toch….

  4. @Peter: Volkomen mee eens. Ik ben er zelf dan ook niet op aan het wachten. Het is wel goed erbij te vermelden dat Apple hiermee een nieuwe generatie wil inluiden. Meerdere apparaten op 1 mat gelijktijdig laden en het maakt niet meer uit waar je hem precies op de mat legt (wel, dat was het oorspronkelijke concept…)
    Ben benieuwd of en wat er gaat komen.

  5. Origineel geplaatst door Pim
    Haha genoeg info over de stomme mat…

    Origineel geplaatst door Peter
    Inderdaad.

    Bij de Blokker, Hema, Action, MediaMarkt, Ikea, BigBazar, Marskramer, Guzu, Handyman, Electroworld, Expert, Conrad, BCC, Ahmed’s shop op de hoek ligt ‘t spul opgestapeld tot de plafonds.

    Ook al bij een enkele kringloop…

    Niet op de manier zoals airpower.

  6. Heb inmiddels al maanden naar alle tevredenheid een Hema pad op mijn nachtkastje liggen, €12,50, prima voor oplaadsessie ‘s nachts.

  7. Best bijzonder dat je anderhalf jaar geleden een product met naam en functies lat zien, maar de ‘naam’ officieel nog niet mag hanteren? Ook lijkt het zo net alsof het andere bedrijf het pas heeft geregistreerd toen Apple het al in de Keynote heeft genoemd?

  8. @MrDelissen: komt omdat handelsnamen kopen altijd publiekelijk bekent is/wordt. Stel je wilt een AirPower aankondigen op een keynote maar die hele naam is eigenlijk al weken misschien wel maanden bekend dan schiet je er niet veel mee op.

  9. @iPineapple: Zou alsnog betekenen dat Apple de rechten direct na de Keynote kon registeren, wat ze dus niet hadden gedaan. Domme fout van Apple.

  10. Origineel geplaatst door MB
    @iPineapple: Zou alsnog betekenen dat Apple de rechten direct na de Keynote kon registeren, wat ze dus niet hadden gedaan. Domme fout van Apple.

    Kan zijn dat de vorige eigenaar de rechten vast wou houden om bepaalde redenen of dat de onderhandelingen niet zo makkelijk gingen vanwege een bod dat ze deden. Zoals het heel lang duurde voordat duckduckgo zoekmachine de domeinnaam duck.com van Google heeft gekregen.

  11. Let maar op, dit matje (als het er ooit komt) gaat gewoon € 139 ofzo kosten. Er zijn genoeg alternatieven die mogelijk net zo goed zo niet beter werken. Iedereen is volgens mij al voorzien. Dat geeft geen garantie dat dit een flop wordt. Apple is wel vaker niet de eerste, maar wat hier innovatief aan is valt nog te bezien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.