Reacties voor: Apple verhoogt tarieven voor iPhone-batterijvervanging in 2019

FAQ met al je veelgestelde vragen
Presteert je iPhone-accu niet zo goed meer? Apple biedt je de mogelijkheid om de batterij te vervangen. In 2018 werd daarvoor een speciaal programma opgezet, maar ook in 2019 kun je nog je batterij voor een relatief schappelijke prijs laten vervangen. In dit artikel vind je de complete uitleg: welke toestellen komen in aanmerking, hoeveel kost het en waar moet je rekening mee houden? In deze FAQ lees je alle details over het batterijvervangingsprogramma.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 53 reacties

  1. (Red.) Artikel geactualiseerd en opnieuw gepubliceerd. Reacties zijn opgeschoond.

  2. Vraagje aan eventuele Belgen op dit forum: ik probeer mijn batterijen van een iPhone 6 en een iPhone 6S plus te laten vervangen. In België komt switch hiervoor in aanmerking. Wanneer je een afspraak wil bij switch, zodat je maar enkele uren moet wachten op het vervangen van de batterij, moet men een afspraak maken online: dit probeer ik nu al een 6 tal weken te doen, maar er zijn blijkbaar nooit afspraken beschikbaar. Alternatief is je telefoon binnenbrengen en hem dan 2 tot 3 weken kwijt te zijn om de batterij te vervangen.
    Zijn er mensen waarbij het al wel gelukt is om een afspraak te maken? Ik krijg meer en meer de indruk dat dit een manier is om zo weinig mogelijk batterijen aan verminderde prijs te moeten vervangen. In de fysieke winkels van switch kan men niets doen, afspraken worden alleen online gemaakt en je moet maar blijven proberen tot het een keertje lukt.

  3. Ik vind de regeling voor de X, 8 en 8 plus (die ik heb) wel raar.
    Dit jaar is de accu voor deze erg nieuwe toestellen echt nog niet aan vervanging toe maar in 2019 is vervanging wel 20 euro duurder.
    Eigenlijk moeten ze de gereduceerde prijs per tijdsperiode na de release doen dat is veel eerlijker.

    Hoeveel mensen gaan nu van hun X, 8 en 8 plus de nog goede accu onnodig vervangen doordat de prijs over 2 maanden bijna verdubbeld woord ?
    Niet erg milieubewust van Apple lijkt mij.

    • @Hans: Heeft u de Apple Support App al geprobeerd? Download deze gratis. Zet u GPS aan, log in de app met uw Apple ID. Kies onderin voor Ontvang Support. Kies de getoonde IDevices die onder uw Apple ID bekend zijn bij Apple. Kies voor Batterij En Laden. Kies voor Batterijvervanging. Volg de instructies op. De app zal na het kiezen van reparatielocaties een zgn. Incidentennummer genereren. Dit Incidentennummer heeft bij mij tot nu toe de juiste deuren geopend bij service aan mijn 6s’en. Succes!

  4. @Jan: Die van mijne 6s is daar (in Antwerpen) vervangen.
    Dit via Apel Brussel.
    Ik heb daar naartoe gebeld en zij hebben een afspraak geregeld nog in dezelfde week.
    En inderdaad binnen het uur klaar.
    Wat ik wel raar vond is dat ik 10€ meer moest betalen dan dat het bij Apel zelf zou gebeuren.

  5. Bij Amac moest ik trouwens € 39,95 ipv € 29 betalen. Dat komt omdat Amac je toestel moet opsturen naar Apple en Apple je toestel eerst onderzoeken voordat zij pas de accu vervangt. Een slechte service vind ik dat je geen leentoestel krijgt terwijl volgens de website van Apple je daar wel recht op hebt. Duurde 7 dagen voordat ik mijn iPhone weer kreeg.

    • @Y: heb dit ook ervaren maar de A Mac is bekend dat ze wel schermen met dit mag wel en niet van Apple maar ze mogen eigen prijzen bepalen , ben daar ook nog i member dit is erg misleiden heb melding gemaakt bij Consumentenbond en ook bij de Autoriteit consumenten markt omdat de klanten bij A Mac op een bedrijf stuiten wat gelijk is aan A Mac terwijl dit niet zo is wordt vervolgt het betreft bij deze de a Mac store Sittard die zich met deze service in eigen been schieten heb er afgelopen jaren duizenden euro s gelaten maar ze zijn mij kwijt als klant en er zal reclame volgen namens mij.

  6. Ik probeer al een week tussen alles door online een afspraak te maken in Haarlem, maar totaal nergens in de agenda je kan zien is plaats lijkt het.

  7. Ik was eergister in de Apple store in Haarlem. Ik kon een afspraak laten inplannen daar ter plekke. Dit omdat via de app je alleen de komende week kan zien om te plannen en die zitten continu helemaal vol. In de Apple store kunnen ze verder dan een week vooruit plannen. Dus dan lukt het wel. Ik heb nu een afspraak voor 6-11.

  8. Ik heb ruim een week een paar keer per dag geprobeerd een afspraak voor batterij vervangen in te plannen bij de hier dichtsbijzijnde Apple Store (Amsterdam Leidseplein)
    Telkens waren er óf geen mogelijkheden óf ik kreeg maar een handjevol opties op een dag waarop ik zelf niet kon.

    Uiteindelijk toch gelukt. Ik moest de 6s achterlaten en na 24uur was die klaar. Kosten 29,-

  9. Ik heb mijn iPhone 6s maandag opgestuurd. Vandaag heb ik een pakketje ontvangen van Apple met een briefje dat na een diagnostische test is vast gesteld dat een vervangende iPhone (meegeleverd) noodzakelijk is. Weet iemand waarom ik niet mijn ‘eigen’ iPhone met een nieuwe batterij heb terug gekregen, maar een vervangend toestel?

  10. Aangezien mijn batterij steeds sneller leegliep heb ik mijn iphone 6S naar de AMAC Store in Sittard gebracht. Daar werd bekeken of mijn iphone 6S daadwerkelijk in aanmerking zou komen voor het gratis reparatie/vervangingsprogramma van Apple.
    Dit was het geval! ik zou gratis mijn iphone6S batterij kunnen laten vervangen.
    De Iphone werd opgestuurd…
    Na 2 weken krijg ik bericht of ik akkoord ga met de prijsopgave, ik moet €39,74 betalen voor het vervangen van de batterij. Dit was niet volgens afspraak.
    Gesproken met een medewerker van Amac. Zij geven aan dat het toestel te oud zou zijn om in aanmerking te komen voor de gratis batterijvervanging…

    Volgens mij wordt hier de klant misleidt. Eerst kom ik in aanmerking, dan wordt gezegd dat hij niet in aanmerking komt omdat de batterij te oud is. Reden volgens AMAC Amsterdam… in de AMAC store in Sittard kunnen ze niet precies zien welke toestellen in aanmerking komen. Dit kan alleen de technische dienst van AMAC…

    Laat je dus niet misleiden door de mooie beloftes van Apple om je telefoon te laten repareren..!!
    Inmiddels is mijn Iphone 6S dik 2 weken weg…

  11. Gister bij Apple store een nieuwe batterij laten plaatsen in een oude iPhone 6 kosten €29:00 😊

  12. @Jan: Ik heb idd hetzelfde probleem met Switch. Klinkt ook een beetje als, ik zet 10 euro extra uit uwe zak. Het ergste van de zaak is dan nog dat je geen afspraak vast krijgt. Ook viel mijn X eerst niet onder de garantie en nu weer wel. Een soep is dat daar!

    @Hans: Alhoewel de batterij van mijn dure X toch al maar 90% capaciteit niemeer heeft!

    @MELK: Heb ik allemaal al geprobeerd. Die verwijzen le gewoon door naar Switch met probeer het later nog eens. Heb ik allemaal al geprobeerd. Die verwijzen le gewoon door naar Switch met probeer het later nog eens.

  13. Ik ben veel dank verschuldigd aan deze actie. In voorjaar 2018 nieuwe batterij laten plaatsen in mijn 3 jaar oude iPhone 6. Na een maand was de nieuwe batterij opgezwollen en brak de behuizing open. Dus kreeg ik een splinternieuwe iPhone 6 terug van Apple…….

  14. Wilde 2 x een iPhone 7 in 1 doos opsturen. Alleen kost dat ook 2x 12,- verzendkosten. Dat vind ik dan weer zo irritant hè.

  15. Het is bijna niet te doen in via de Apple App een afspraak bij de Genius bar te plannen… Echt heel slecht geregeld
    Ik moet hiervoor speciaal uit Eindhoven komen. Maar dan is er nog geen garantie dat ik het toestel dezelfde dag nog mee krijg

  16. @Dani: Nee ik denk dat ze bij iCulture inderdaad 1 maandje of iets in die richting bedoelen. Ik moet zeggen dat jouw probleem het hele jaar door gold met het inplannen van een afspraak.

    Bij de eerste keer had ik wel een afspraak bij de Apple Store Amsterdam, maar die kon helaas niet doorgaan (lag aan mij) en toen was het al moeilijk om een afspraak te maken. Dan praat ik over april. Tweede keer ben ik naar Microfix in Amsterdam toe geweest, omdat de Apple Store weer vol zat steeds en dit was in juni. Vanwege problemen met het OV (aanrijdingen met personen) was alles in en rondom het Amstel Station en Duivendrecht een chaos, dus uiteindelijk de afspraak afgezegd. Derde en laatste keer heb ik na veel afwachten eindelijk een afspraak bij de Apple Store Amsterdam weten te plannen en ben verder goed geholpen. Dit was in juli.

    Als je dan trouwens toch een afspraak weet in te plannen, moet je zorgen dat je deze vóór 12 uur maakt. Ik had mijn afspraak om 11:30 uur en had mijn iPhone rond 14:00 uur terug (hij was al klaar rond 13:40 uur). Des te later je de afspraak maakt des te langer het duurt er komt namelijk steeds 1 uur wachttijd bij. Na 15:00/16:00 uur zeiden ze bij de Apple Store dat je sowieso tot de volgende dag moet wachten!

    Moet zeggen dat ik nu toch alweer een paar maandjes super tevreden ben met mijn iPhone 6 en hij gaat ook weer lang genoeg mee. Heeft mij verder ook weggehouden bij de iPhone XR!😂

  17. Nep actie!
    Apple doet er alles aan om mensen geen gebruik van de actie te laten maken. Apple support geeft aan dat ze niet weten of je kunt opsturen. Is ook geen optie bij de support app. Wel geven ze aan naar een Amac te gaan waar het 11 euro duurder is waar vervolgens de verwerktijd 10 tot 15 dagen is aangezien zij dit ook naar een externe partij sturen.

  18. Heb ongeveer een week geleden de accu van mijn iPhone 6s en die van mijn vriendin haar toestel laten vervangen door Apple. Toestel van mijn vriendin kon ik wel een ophaalafspraak voor inplannen online, maar bij mij lukte dat niet. Heb toen Apple gebeld en de medewerker heeft toen alles zelf ingevuld en dat lukte wel. Toestel van mijn vriendin werd dinsdag opgehaald en kwam donderdag alweer gerepareerd retour. Bij mij hetzelfde verhaal. Voor beide toestellen hebben wij ook alleen maar 29 euro berekend gekregen van de accu en geen extra verzendkosten. Kan alleen maar zeggen dat het in deze gevallen perfect is afgehandeld vanuit Apple.

  19. Origineel geplaatst door JaySea
    Nep actie!

    Apple doet er alles aan om mensen geen gebruik van de actie te laten maken. Apple support geeft aan dat ze niet weten of je kunt opsturen. Is ook geen optie bij de support app. Wel geven ze aan naar een Amac te gaan waar het 11 euro duurder is waar vervolgens de verwerktijd 10 tot 15 dagen is aangezien zij dit ook naar een externe partij sturen.

    Niet nep, je moet naar het juiste adres gaan. Ik leverde ‘m in bij Ivizi, die hebben een eigen technische dienst, niets opsturen dus en voor 29 euro klaar.

  20. @Toine: helaas zijn alle punten waar je kunt inleveren voor mij ver weg en dus niet rendabel.

  21. Ik ga morgen langs bij microfix in Leiden, die mogen ze ook vervangen van Apple, dit zit ook in Amsterdam. Je maakt een afspraak en gaat langs, na een half uurtje zou die klaar moeten zijn. Kost wel 6,- meer dan bij de Apple store, maar die bespaar ik weer op benzine en parkeerkosten.

  22. @Simlockvrij: Ik heb mijn accu ook vervangen bij hen, en was prima. Half uurtje wachttijd, goed te doen 😊

  23. Jammer genoeg vervangen ze je batterij niet als er een beschadiging op zit en je wilt die niet gerepareerd hebben…. Kan toch makkelijk alleen even m’n batterij vervangen? Typisch Apple… :/
    En duurt wel wat langer dan ‘maximaal 1 dag’ zoals in het artikel staat. Ik was m’n telefoon 4 dagen kwijt.

  24. Bij Amac kan het inmiddels niet meer: Let op: het gereduceerde tarief voor het vervangen van je iPhone batterij is alleen geldig wanneer je de iPhone uiterlijk 22 december 2018 hebt ingeleverd… (bron)

  25. @iculture Apple kan de grote vraag naar het vervangen van de accu niet aan en stuur honderden klanten naar huis zonder ze een oplossing te bieden. Je mag in het nieuwe jaar terug komen maar dan niet meer voor de actie prijs! Ik ben WEER door Apple Den Haag teleurgesteld, want klantvriendelijk zijn ze daar niet, helaas verschuilen ze zich daar elke keer weer achter de regels van Apple zelf.

  26. (Red.) We hebben dit artikel bijgewerkt voor de situatie die in 2019 geldt.

  27. Amac in Delft is premium reseller, daar kon ik hem brengen, die zouden de IPhone naar Apple sturen ter vervanging van de batterij, dat zou enkele weken duren en ook nog eens voor 39 euro i.p.v. 29.
    Lekker klantvriendelijk allemaal!

  28. Deze info over de batterij vervanging actie in 2019 is niet volledig juist.
    Dat iPhone SE, 6 , 6S enz. Nu voor de gereduceerde prijs van €49,- een batterij vervanging kan laten uitvoeren is niet juist verwoord.

    In 2018 deelde Apple het volgende mee, de actie kostte €29,- en de normale prijs was €49,-.
    Dus om nu te stellen dat Apple in 2019 de gereduceerde prijs van €49,- gaat berekenen is zodoende helemaal geen gereduceerde actie prijs.

    Ik krijg hierbij het gevoel dat een reeds jaren gebruikt gebeuren tijdens de uitverkoop, een artikel met de prijs van €56,- wordt dan aangegeven met van €89,- nu voor €56,- en dan werd het wel verkocht.

  29. Origineel geplaatst door Y
    Bij Amac moest ik trouwens € 39,95 ipv € 29 betalen. Dat komt omdat Amac je toestel moet opsturen naar Apple en Apple je toestel eerst onderzoeken voordat zij pas de accu vervangt. Een slechte service vind ik dat je geen leentoestel krijgt terwijl volgens de website van Apple je daar wel recht op hebt. Duurde 7 dagen voordat ik mijn iPhone weer kreeg.

    Waar exact staat aangegeven dat je een leentoestel krijgt?

  30. In november mijn iPhone SE van 2 jaar oud ingestuurd, in redelijk nette staat, met fabrieksinstellingen. Gloednieuwe iPhone SE retour gekregen met 90 dagen garantie. Zat een brief bij dat uit een onderzoek kwam dat mijn iPhone vervangen moest worden. Kosten: 29 euro + 12,10 verzendkosten. Uitstekend.

  31. Origineel geplaatst door De manke
    Deze info over de batterij vervanging actie in 2019 is niet volledig juist.
    Dat iPhone SE, 6 , 6S enz. Nu voor de gereduceerde prijs van €49,- een batterij vervanging kan laten uitvoeren is niet juist verwoord.

    Hmmm, dat lijkt mij PR-praat vanuit Apple. Voorheen kostte het €89 dus dan is het een prijsverlaging ten opzichte van wat Apple eerder rekende. Het klopt namelijk ook niet om te zeggen: “Het is weer terug naar de reguliere prijs van €49” want die prijs heeft Apple nooit eerder in rekening gebracht.

  32. @De manke: De batterijvervanging heeft altijd €89,- gekost normaal. Niet de prijs die jij zegt

  33. Origineel geplaatst door Y
    Bij Amac moest ik trouwens € 39,95 ipv € 29 betalen. Dat komt omdat Amac je toestel moet opsturen naar Apple en Apple je toestel eerst onderzoeken voordat zij pas de accu vervangt. Een slechte service vind ik dat je geen leentoestel krijgt terwijl volgens de website van Apple je daar wel recht op hebt. Duurde 7 dagen voordat ik mijn iPhone weer kreeg.

    Origineel geplaatst door Andor

    Waar exact staat aangegeven dat je een leentoestel krijgt?

    https://support.apple.com/nl-nl/iphone/repair/service -> en dan onder het kopje ‘Kan ik een iPhone in bruikleen krijgen?’

  34. Moet wel zeggen dat Apple er echt zo’n beetje alles aan gedaan heeft om het zo moeilijk mogelijk te maken je batterij te laten vervangen voor die ‘actie’-prijs. Was inderdaad bijna niet te doen om een afspraak in te plannen. In Haarlem sowieso onmogelijk. Geen moment te vinden in de support app wanneer je terecht kan. Vervolgens maar naar Amsterdam. Voordeel was dat ik hem wel dezelfde dag terug had als we dat wel dik na 18:30. Toen maar een dagje Amsterdam met de kids van gemaakt. Werd het toch nog een duur batterijtje 😂

  35. @Anton: veel geld, mijn se zei ook je moet een andere accu, in de kou knalde hij er soms ook zo uit, ik heb een andere gebruikte se gekocht. Mijn se was 1 vd eersten met 16 gb, nu heb ik een latere met 32 gb en eerst weer een goede accu voor 125€ 2 in 1.
    Hou de komende jaren toch vast aan de se.

  36. Snap al die reacties niet over duur en moeilijk maken van een afspraak. Als ik een probleem heb neem ik altijd contact op met Apple Helpdesk. Daar word je altijd super klant vriendelijk geholpen. Als er iets niet goed is krijg je gewoon daar waar je recht op hebt. Afgelopen week een afspraak gehad in Haarlem. Na mijn contact en de afspraak zat exact een week tussen.

    Nieuwe toetsenbord ontvangen voor mijn iPadpro kosteloos! En hier weer gewoon 90 dgn garantie op ontvangen. (Het probleem wat ik had was een bekend en erkent issue)

    Batterij iPhone 7 was sneller leeg dan voorheen, en voelde trager aan. (Hier kwam ik eigenlijk niet voor)
    Na check gaf ie aan 80% bij 79% is hij toe aan vervanging als je een optimaal gebruik verwacht.

    Mijn geluk misschien ik was vroeg en het was nog niet druk. Batterij laten vervangen voor €49,00 en nu draait ie weer super snel en lang. Hoefde niet langer dan 1 1/2 uur te wachten. Na een test met ook gewoon veel gebruik ervan gaat hij makkelijk een hele dag, avond incl nacht mee! Zelfs in de ochtend nog afdoende percentage batterij aanwezig.

    Super tevreden weer over de service van Apple.

    Tip heb je iets neem altijd contact op met Apple zelf en laat daar een reparatie uitvoeren, of volg hun instructies op. Apple krijgt van mij wederom als ik een cijfer moet geven een dikke 10

    Een auto, fiets etc…. hebben toch ook onderhoud nodig en daar moet je ook gewoon voor betalen.

  37. (Red.) We hebben dit artikel vanwege de prijsverhoging in september 2019 bijgewerkt met de nieuwste informatie.

  38. WoW iPad batterij ff 100% prijs verdubbeling.

  39. Origineel geplaatst door Ruud
    Amac in Delft is premium reseller, daar kon ik hem brengen, die zouden de IPhone naar Apple sturen ter vervanging van de batterij, dat zou enkele weken duren en ook nog eens voor 39 euro i.p.v. 29.

    Lekker klantvriendelijk allemaal!

    Waarom ga je dan niet naar de Applestore in Den Haag. Ligt naast Delft?? Kan je er op wachten??

  40. Origineel geplaatst door Stefan
    In november mijn iPhone SE van 2 jaar oud ingestuurd, in redelijk nette staat, met fabrieksinstellingen. Gloednieuwe iPhone SE retour gekregen met 90 dagen garantie. Zat een brief bij dat uit een onderzoek kwam dat mijn iPhone vervangen moest worden. Kosten: 29 euro + 12,10 verzendkosten. Uitstekend.

    Op een gloednieuw product heb je recht op 2 jaar garantie??

  41. Dan hoop ik dat de geleverde batterijen van een betere kwaliteit zijn dan tijdens de batterijactie van vorig jaar. De batterij van mijn iPhone se in december laten vervangen in de Apple winkel Adam. Nu 9 maanden later is de batterij bij normaal gebruik binnen 8 uur leeg. Teleurstellend. Batt. Percentage 93%. Lachertje.

  42. Origineel geplaatst door Jos
    Dan hoop ik dat de geleverde batterijen van een betere kwaliteit zijn dan tijdens de batterijactie van vorig jaar. De batterij van mijn iPhone se in december laten vervangen in de Apple winkel Adam. Nu 9 maanden later is de batterij bij normaal gebruik binnen 8 uur leeg. Teleurstellend. Batt. Percentage 93%. Lachertje.

    Hum…zo herkenbaar inderdaad. Ook mijn batterij minder dan een jaar geleden vervangen, en is nu al op het niveau van de batterij die werd vervangen na 2 1/2 Jaar. Misschien moet iCulture daar is een Poll voor maken. Ben wel benieuwd naar die resultaten. Maar goed, wellicht is dat te negative berichtgeving ✌️

  43. Destijds kwam mijn Iphone 6S ook in aanmerking voor gratis vervanging.. deze “nieuwe” batterij door Apple geleverd en gemonteerd was binnen 1,5 jaar ook weer slecht! Normaal gebruik.. alleen bellen en appen.
    Geen zware apps erop gehad.
    Nu wel blij met de XR 👍

  44. Origineel geplaatst door Jos
    Dan hoop ik dat de geleverde batterijen van een betere kwaliteit zijn dan tijdens de batterijactie van vorig jaar. De batterij van mijn iPhone se in december laten vervangen in de Apple winkel Adam. Nu 9 maanden later is de batterij bij normaal gebruik binnen 8 uur leeg. Teleurstellend. Batt. Percentage 93%. Lachertje.

    Dit had ik ook, maar die van mij was 86% en de batterij was dusdanig opgezwollen dat het scherm los kwam. Toen heb ik voor 49euro een nieuwe iPhone 7 gekregen. Deze direct op marktplaats gegooit. Vrijdag mijn nieuwe iPhone pro ophalen.

  45. Meer dan € 100,- voor vervangen van een iPad batterij! Doe mij dan maar een nieuwe voor 3x die prijs. Wat een verspilling van materialen.

  46. @Vincent: dat is ook precies wat ze willen 🙂

  47. Gelukkig kun je t ook andere bedrijfjes laten doen

  48. Origineel geplaatst door Jos
    Dan hoop ik dat de geleverde batterijen van een betere kwaliteit zijn dan tijdens de batterijactie van vorig jaar. De batterij van mijn iPhone se in december laten vervangen in de Apple winkel Adam. Nu 9 maanden later is de batterij bij normaal gebruik binnen 8 uur leeg. Teleurstellend. Batt. Percentage 93%. Lachertje.

    Origineel geplaatst door Ruud
    Hum…zo herkenbaar inderdaad. Ook mijn batterij minder dan een jaar geleden vervangen, en is nu al op het niveau van de batterij die werd vervangen na 2 1/2 Jaar. Misschien moet iCulture daar is een Poll voor maken. Ben wel benieuwd naar die resultaten. Maar goed, wellicht is dat te negative berichtgeving ✌️

    iPhone X nu bijna 2 jaar oud. Nog steeds om de dag opladen ‘s nachts. Niet leeg te krijgen. Redelijk gebruik overdag. Top spul👍👍

  49. Origineel geplaatst door Ruud
    Amac in Delft is premium reseller, daar kon ik hem brengen, die zouden de IPhone naar Apple sturen ter vervanging van de batterij, dat zou enkele weken duren en ook nog eens voor 39 euro i.p.v. 29.

    Lekker klantvriendelijk allemaal!

    Origineel geplaatst door Patrik
    Waarom ga je dan niet naar de Applestore in Den Haag. Ligt naast Delft?? Kan je er op wachten??

    Dat heb ik idd overwogen, maar als ik reviews lees van de lange wachttijden en de chaos in Den Haag dan heb ik daar niet zoveel zin in.

  50. Origineel geplaatst door Ruud
    Dat heb ik idd overwogen, maar als ik reviews lees van de lange wachttijden en de chaos in Den Haag dan heb ik daar niet zoveel zin in.

    Je kan gewoon een afspraak maken. En anders ben je je phone meer als een week kwijt. Zou ik er op wachten. Scheelt je ook alles resetten.

  51. Amac in Delft is premium reseller, daar kon ik hem brengen, die zouden de IPhone naar Apple sturen ter vervanging van de batterij, dat zou enkele weken duren en ook nog eens voor 39 euro i.p.v. 29.
    Je kan gewoon een afspraak maken. En anders ben je je phone meer als een week kwijt. Zou ik er op wachten. Scheelt je ook alles resetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.