Reacties voor: ‘Apple accepteert muziek van hogere kwaliteit voor iTunes’

Apple accepteert sindskort muziekbestanden van hogere kwaliteit voor iTunes. Dit schrijft Devolver op basis van geluidstechnicus Tony Faulkner.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Dit toch geen nieuws? In februari stond al op 9to5mac dat Apple een whitepaper had uitgegeven

    (…) detailing new guidelines asking publishers to submit high-resolution 24-bit/96kHz files”

    Dus Apple vroeg toen al om 24/96 te gaan indienen, en niet pas “sinds kort”.

  2. Ik zou liever zien dat iTunes Match wat omhoog gaat .. nu kan je maar 25000 songs uploaden. heb geen bezwaar om extra te betalen als ik maar de mogelijkheid krijg mijn volledige (legale) collectie in de match te krijgen….

  3. Laat ze eerst iTunes match maar eens wat sneller maken, matchen en uploaden duurt vaak erg lang. Ook de match-kwaliteit mag worden verbeterd want lang niet alle songs worden herkend… en de limit van 25.000 songs is ook niet al te ruim.

  4. Waarom gaat hun eigen Apple Lossless niet in de Store? Ik heb liever een lossless file dan welke andere gecomprimeerde ook.

  5. WAV is uncompressed en is gelijkwaardig aan Apple’s AIFF…

  6. 25.000 nummers te weinig? Lijkt mij sterk, maar goed… Google het even. Je kunt over die limiet gaan en tot 50.000 nummers uploaden en misschien zelfs meer.

  7. Dat gaat sowieso geen wav formaat worden, gezien de bestandsgrootte en de slechte ondersteuning van tags. Ik vermoed Apple lossless. Trouwens, alle bestaande apparaten van Apple ondersteunen maximaal een resolutie van 48KHz bij 24 bit. Misschien dat dat dan ook logischer is als standaard, omdat iTunes anders eerst moet downsamplen voor je hardware, wat veel tijd kost.

  8. Ben benieuwd wanneer je via iTunes Match versies in hogere bitrate kunt krijgen. Hoewel 256kb/s in AAC+ voor mij prima is.

  9. Oh wat zou dat geweldig zijn. Hier is echt de slag te winnen van spotify. Ik zou er heel wat voor over hebben om kwaliteits audio te streamen via iTunes. Gebruik nu meestal Vox voor flac en zo. Maar binnen iTunes zou het geweldig zijn. Ik hoor alleen dat het veel meer batterij in iphones en iPad kost een hoge bitrate

  10. Zolang het geen flac is gebruik ik lekker mycloud op mijn server, gewoon de gehele collectie bij de hand, en 25000 track is niet bijzonders, loop op dit moment naar de 5tb aan tracks dus Apple get lost met je kleine hoeveelheid of anders betalen voor de cloud.

    Mycloud staat hier gereserveerd voor 10gig, niemand die het ziet, niet wordt gescreend, lekker privé.

    iTunes is voor mij wat dat betreft en de werking toch al achterhaald door bc Monkey audio.

  11. Origineel geplaatst door Civman
    Zolang het geen flac is gebruik ik lekker mycloud op mijn server, gewoon de gehele collectie bij de hand, en 25000 track is niet bijzonders, loop

    Lnkje naar mycloud? Er zijn tegenwoordig zoveel ‘cloud’ services

  12. @MrRedHead: Er is geen directe link, mycloud draait op je eigen server / nas en afhankelijk van het model en merk zijn er adons voor te krijgen in de community. Zelf heb ik Qnap staan en de pkg packages zijn via qnap verkrijgbaar. De app overigens van myclowd is wel in de app store. hoop dat je er wat aan hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.