Reacties voor: Gerucht: ‘Apple wil abonneedienst voor games’

Apple zou plannen hebben om een soort 'Netflix voor games' te starten. Dit houdt in dat je je kunt abonneren op allerlei games. Dat beweert Cheddar op basis van vijf anonieme bronnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Dan zal Apple aan mij geen games meer verkopen. Ik weiger alle apps die abonnement geld vragen.
    Pas op ik wil wel betalen voor apps. En zo er een nieuwe versie is, met tal van vernieuwingen ook.
    Maar geen abonnementen, no way. Die apps laat ik links liggen. Mvg .

  2. Dus een soort Apple Games zoals ook Music in elkaar zit. En niet zoals bijvoorbeeld Steam, waarbij je alleen eenmalig een fractie betaalt van het spel omdat je via dat platform speelt. Ik ben benieuwd of ze dit rond kunnen zetten, games hebben volgens mij een veel kortere cashperiode dan muziek. Dat drukt de abboneeprijs dan wel omhoog als je veel wilt aanbieden. En dan haken mensen die er geen geld voor over hebben weer af…

  3. Baby Apple games dan.

  4. Ik zie het probleem niet. Per app (game) betalen kan dan toch nog steeds en ben je die hard gamer dan neem je een abonnement.
    Je Apple Music maar je kunt je content ook aanschaffen via iTunes. Is toch ook mogelijk.

  5. No thanks!

  6. Laat ze eerst eens zorgen voor volwassen games op de Apple tv4! 😏

  7. Ik geef best wel wat geld uit aan games. Als ik daarvoor in de plaats leuk tijdverdrijf krijg dan is mij dat dubbel en dwars waard. Maar ik besteed m’n geld wel zorgvuldig. En koop niet om de haverklap gems die na een dag alweer op zijn. Dus wanneer ik een x bedrag per maand moet gaan betalen, dan vraag ik me af hoe ik daar beter van ga worden. Of heeft het niks met in app aankopen te maken en gaat het om games die normaal gesproken een éénmalig bedrag kosten?? Want dan zie ik het nut er echt niet van in. Dan ga ik er alleen maar op achteruit. Tenzij…..
    je nu games krijgt, waarbij de focus niet ligt op meer, meer, meer geld verdienen, waardoor je gewoon een keer kunt doorspelen zonder dat je levens op zijn. En je niet telkens verliest omdat de maker je wil dwingen om aankopen te doen. Want dan word ik wél blij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.