Reacties voor: ‘Apple krijgt met A12-chip een gigantische voorsprong’

Met de aanstaande A12-chip voor de 2018 iPhones krijgt Apple een voorsprong die door Android-fabrikanten niet zomaar in te halen is. Het geheim zit 'm in het productieproces.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Maar geen plooibaar scherm zoals Samsung gaat aankondigen. De grande masse zal de innovatie van Samung grootser vinden dan een nanochip van Apple.

  2. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Maar geen plooibaar scherm zoals Samsung gaat aankondigen. De grande masse zal de innovatie van Samung grootser vinden dan een nanochip van Apple.

    Ok.

  3. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Maar geen plooibaar scherm zoals Samsung gaat aankondigen. De grande masse zal de innovatie van Samung grootser vinden dan een nanochip van Apple.

    Wat moet je met een “plooibaar scherm” ? Net zo zinloos als al die curved televisies.

  4. Met dank aan de geweldige EUV machines van ASML. Mag zeker genoemd worden in het artikel.

  5. Samsung zou plannen hebben om een 7-nanometerfabriek te bouwen, om Apple als klant terug te winnen.

    Dit klinkt eigenlijk best grappig Samsung gaat geld uitgeven om Apple als klant terug te kringen 😂

  6. @Dromedaris: ja en de prijs ook. Wat een nonsens. Als ontwikkelaar ga ik je nu al vertellen dat het bouwen en aanpassen voor een nu nog zo een klein niche-product niemand zijn hele arsenaal aan software gaat aanpassen. Daarbij zijn het allemaal maar geruchten. Het gaat niet zo goed met Samsung.

  7. Origineel geplaatst door Mike
    @Dromedaris: ja en de prijs ook. Wat een nonsens. Als ontwikkelaar ga ik je nu al vertellen dat het bouwen en aanpassen voor een nu nog zo een klein niche-product niemand zijn hele arsenaal aan software gaat aanpassen. Daarbij zijn het allemaal maar geruchten. Het gaat niet zo goed met Samsung.

    Officieel aangkondigd door de CEO. Geruchten zeg jij dan… get your facts straight.

  8. @Dromedaris: Daarom staat net nieuw op alle techsites tussen “”… De CEO’s bij Samsung staan geregeld in de boeien. We zullen zien.

  9. Probleem is alleen dat de gemiddelde Android/Samsung gebruiker niet bereidt is om meer dan €1000,- neer te tellen voor een toestel. Dus het zal sowieso een niche markt gaan bedienen.

    Verder interesseert het mij vrij weinig wie als eerste met iets komt. Ik snap dat ieder technologie bedrijf wil pronken met iets nieuws, maar ik heb liever dat iets gewoon werkt en iets toevoegt aan de gebruikerservaring.

    Af en toe wordt ‘iets nieuws / als eerste zijn’ verward met ‘innovatief’. We zullen het meemaken.

  10. Zou leuk zijn als we eindelijk eens wat van die extra accuduur terug gaan zien bij dit soort innovaties. Vooralsnog lijkt het erop dat het weer wordt opgeslokt door de extra prestaties. Mijn iPhone 8 haalt regelmatig het einde van de dag niet eens op 1 lading. 😬

  11. Ik ben echt benieuwd wanneer Apple bij de Mac overstapt op hun eigen chip. Ze zijn nu toch al sneller dan Intel?

  12. Wordt dit niet elk jaar gezegd? Volgend jaar is de A13 krachtigste en snelste processor…

    • @Tyrone: was dit artikel ook al tegengekomen op 9to5mac. De 7nm chip van Huawei zou reeds ingebouwd zitten in de hun volgende maand uitkomende smartphone

  13. Vind het jammer dat er in dit artikel niets wordt uitgelegd.
    Hoe, waarom en het nut ?

    Anyway, dit bericht is niet zo bruikbaar/leerzaam.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.