Reacties voor: Tim Cook: ‘Apple heeft 4 miljoen betatesters’

Zelf nieuwe iOS-versies testen, nog voordat ze officieel beschikbaar zijn: er zijn wereldwijd 4 miljoen mensen die dat doen. Dat verklapte Tim Cook tijdens de bespreking van de kwartaalcijfers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ik gebruik beta 12 slechts om van het batterij probleem af te komen dat ik met 11.4 en 11.4.1 heb. Verder zou ik iedereen afraden de ‘Feedback’ app te gebruiken. Met deze app kan je bugs en suggesties doorgeven aan Apple, maar gebruikmakend daarvan wordt werkelijk alles dat je met je telefoon / iPad doet naar Apple verzonden.
    Natuurlijk, je zult zeggen, test alleen op een test toestel, maar hoeveel van de 4 miljoen testers zullen dat doen?

  2. @Ruud:

    Hoezo helemaal afgeraden om de feedback tool te gebruiken? Bij het melden wordt inderdaad een diagnostisch rapport gemaakt van je toestel. Dit rapport kan je trouwens voordat je feedback geeft bewerken/aanpassen mocht je bepaalde gegevens niet willen meesturen óf zelfs het rapport volledig verwijderen. Het blijft allemaal optioneel maar is minder “eng” dan dat je het nu laat blijken hoor… Feedback geven blijft nuttig, al helemaal als iedereen het doet, zorgt ervoor dat het systeem nog meer wordt verfijnd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.