Reacties voor: Apple in 2019: dit zijn onze 11 verwachtingen voor komend jaar

Nieuwe AirPods, tv-dienst en meer
Met het nieuwe jaar is ook het moment gekomen om vooruit te blikken. Wat kunnen we in 2019 van Apple verwachten? We kijken naar de producten en diensten die vrijwel zeker zijn en welke verrassingen ons mogelijk staan te wachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Geen iMac? ;-(

  2. …. omdat het geen S-jaar is? Huh?!

  3. Voor mij staat #9 Apple Pay op #1.
    Ik kocht de Apple Watch Clasic destijds vanwege dat vooruitzicht. In de landen om ons heen is PIN betalen minder populair dan in Nederland en hebben ze Apple Pay al wel beschikbaar. Wat is toch de oorzaak van het oponthoud bij ons; Apple, de banken, licenties, DNB, de grote winkelketens?

  4. hm… wordt een duur jaar dus. Een nieuwe iPhone, mijn geliefde en immer uitstekend presterende maar niet meer updatebare iMac 27″ 3.4 MHz mid 2011 toch maar aan de straat zetten voor een nieuwe, een nieuwe Apple TV voor mijn ouwe 2de generatie, wellicht een homepod erbij en dan ook maar een nieuwe Watch. Of zal ik toch nog maar even wachten, alles doet het nog prima. 🤔

  5. En helemaal niets over de iPad mini 5 waar heel veel mensen nog steeds van hopen dat hij nog steeds komt?

    En ook interesant is (en dat kan wellicht bij het apple is doomed stukje) of apple nu met de torenhoge prijzen van de laatste iPhones (eindelijk) tegen een plafond opgelopen is. De verkopen vallen tegen, en hopelijk is dat nu echt om de te hoge prijzen. En kom nou alsjeblieft niet met het enige tegengeluid van “Dan koop je het toch niet”. Daar gaat het niet om. De prijzen zijn hopelijk nu echt te hoog voor wat mensen voor een draagbare computer willen betalen.

  6. @Joop: de nederlandse markt is niet interessant voor Apple, er zijn al veel alternatieven in Nederland omdat wij nummer 1 zijn met pinbetalingen. Lees dit artikel.

  7. jammer dat de Homepod een grote flop is, ik vind het een mooi ding maar is wel zeer beperkt, je kunt er bijna niets mee (dat is apple zelf schuld). Heb nu diverse reviews gekeken om mij over te halen de homepod te kopen maar de reviews waren helaas allemaal negatief, alleen het geluid krijgt een dikke voldoende maar dat is onvoldoende voor een slimme speaker

  8. Origineel geplaatst door Rv
    jammer dat de Homepod een grote flop is, ik vind het een mooi ding maar is wel zeer beperkt, je kunt er bijna niets mee (dat is apple zelf schuld). Heb nu diverse reviews gekeken om mij over te halen de homepod te kopen maar de reviews waren helaas allemaal negatief, alleen het geluid krijgt een dikke voldoende maar dat is onvoldoende voor een slimme speaker

    Uitermate tevreden over mijn HomePods, ook nergens gelezen dat het een flop is.

  9. Origineel geplaatst door Rv
    jammer dat de Homepod een grote flop is, ik vind het een mooi ding maar is wel zeer beperkt, je kunt er bijna niets mee (dat is apple zelf schuld). Heb nu diverse reviews gekeken om mij over te halen de homepod te kopen maar de reviews waren helaas allemaal negatief, alleen het geluid krijgt een dikke voldoende maar dat is onvoldoende voor een slimme speaker

    Origineel geplaatst door MLVC
    Uitermate tevreden over mijn HomePods, ook nergens gelezen dat het een flop is.

    Ik ook

  10. Ik ben ook zeer tevreden met mijn HomePods. Het belangrijkste aan een speaker lijkt me nog altijd de geluidskwaliteit en die is prima in orde! (Voor speakers van dit formaat uiteraard). Siri in combinatie met Apple music werkt ook erg goed en de enkele keer dat ik via een andere bron iets wil beluisteren stream ik gewoon met AirPlay.
    Het enige grote nadeel aan die dingen is dat ze ook erg gemakkelijk te bedienen zijn door mijn dochters van 4 en 6 en ik dus erg vaak dezelfde liedjes te horen krijg 😉

  11. Over de HomePod niks dan lof , het geluid is beter dan mijn Sonos one.

  12. @Sien: Ik denk dat de redactie van iCulture bedoelt dat 2019 geen s-jaar wordt, omdat in 2018 de iPhone Xs en Xs Max zijn aangekondigd. Waarschijnlijk worden wat nu de Xs en Xs Max zijn, van naam veranderd. Dit betekent dat er geen ‘S’ in voorkomt, waardoor het design kleine/grote veranderingen ‘kan’ bevatten. Het s-jaar geeft namelijk vaak verbeteringen onder de motorkap aan, i.p.v. grote veranderingen aan de buitenkant zoals het design of draadloos opladen/weglaten headphone jack. Ik denk dat iCulture het op deze manier heeft bedoeld. Als we het dan over iPhone Xr hebben, daar zou ik niet van weten of het design wijzigt en of de naam ook verandert!

  13. Ik kijk uit naat Apple Pay!

  14. Origineel geplaatst door Elliott
    Ik kijk uit naat Apple Pay!

    Ach via een bekende truc heb ik Apple Pay al bij die ene ‘regenboogbank’ en nee die truc ga ik niet hier uit de doeken doen, dan moet je zelf maar even Googlen, tot op heden werkt die truc nog steeds óók voor nieuwe klanten van deze bank. Én je kunt het binnen 5 minuten gebruiken.

  15. @Joop: Ik maak met mijn Duitse N26 bank account al een tijdje met plezier gebruik van Apple Pay in Nederland. Je moet wat omweg stappen volgen (die je op iculture / bunq bank kan vinden) om het te realiseren.

    Ik ben echt blij dat ik van de traditionele banken afgestapt ben en nu voor KNAB en N26 gekozen heb

  16. Ik blijf de vernieuwing missen in het Apple assortiment. Elk jaar nieuwe iPhones, nieuwe iPads, nieuwe Mac’s et cetera. Wordt saai. Wat ik echt mis in mijn huis is een futuristisch digitaal interactief scherm op groot formaat waarmee je kunt praten, bellen, gamen, kijken en die alles voor me regelt of laat zien. Eigenlijk die alles wat je met een computer, telefoon, PlayStation en tv combineert. Echt een centraal punt in huis zonder dat je een computer, telefoon of afstandsbediening nodig hebt.

  17. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  18. Laten we hopen dat als de homepod Nederlands kan dat Siri 2.0 er ook komt: slimmer, multilingual, voice ID en bovenal bruikbaar (en dus echte integratie ipv shortcuts).
    En dat iOS 13 wordt opgesplitst in iOS en padOS. Mijn iPad pro is niks anders dan een iPad voor meer geld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.