Reacties voor: Apple verkoopt 1 miljardste iPhone

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat ze 1 miljard iPhones hebben verkocht, anderhalf jaar nadat het 1 miljardste iOS-toestel werd verkocht.
Lees het complete artikel → Apple verkoopt 1 miljardste iPhone

Reacties: 10 reacties

  1. Gefeliciteerd, weer een mijlpaal! 🙂

  2. Meest wereldveranderend? Zelf zou ik eerder denken aan her Wiel, Elektriciteit of Vuur…….mijn kinderen kiezen voor WiFi, dat dan weer wel 😉.

  3. 2020 2 miljardste iPhone 😂😂 lijkt me sterk. 2007-2016 1 miljard iPhones. Is zo’n 111 miljoen per jaar. 2017-2020 1 miljard iPhones, is 250 miljoen iPhones per jaar? En als we 2016 nog mee rekenen is het 200 miljoen iPhones per jaar. Ik zeg nee. Jullie?

  4. @Wesley: volgens mij verkopen ze dit jaar waarschijnlijk 220 miljoen iPhones, dus ik denk dat het plausibel is.

  5. @Wesley: Ooit gehoord van exponentiële groei?

  6. Dit was van de week al in nietszeggende kranten te lezen. Vond t apart dat werkelijk geen enkele site of blog erover berichtte.

  7. @Wesley: vergeet niet dat de markt in China nog open ligt en de geheel Azië economisch gezien steeds sterker wordt.

  8. Die iPhone van Apple, nah, wordt nix…

  9. Het is altijd gevaarlijk om letterlijk quootjes te vertalen van Tim Cook, want dan worden ze nog eens veel slijmeriger dan ze in het Engels al klinken. Maar zonder dollen: de iPhone hééft de wereld veranderd. Apple was een klein niche bedrijfje dat leuke erg goede maar ook erg dure computers maakte en ook de wereld al verbaasd had met de iPod.
    Toen daar nog eens de iPhone overheen kwam werd Apple toonaangevend voor mobiele telefoons in de hele wereld en is dat altijd gebleven. Hoe dan ook: Apple is en blijft de maatstaf waaraan alle andere producten worden afgemeten. Wat anderen ook proberen. Je kunt bijna alles met je iPhone doen en we zijn dat heel gewoon gaan vinden, maar het is een enorme revolutie geweest. En ieder jaar komen er nog vele functies bij.

    Zelf gebruik ik mijn iPad Mini helemaal niet meer, sinds ik de iPhone 6 Plus heb. En mijn MacBook Pro gebruik ik veel minder. Alleen als ik grote websites moet bekijken, een reserve update wil maken van mijn iPhone, een Powerpoint of zoiets wil maken, foto’s wil binnenladen of muziek op mijn iPhone wil uploaded. Dus het meeste gebruik van m’n MacBook is ook nog eens iPhone-gerelateerd.

    Heel opmerkelijk dat Apple pas in 2020 de 2 miljard iPhones denkt te halen, want ik las dat ze alleen al in de afgelopen 2 jaar een half miljard iPhones hebben verkocht. Het eerste half miljard was tussen 2007 en 2014. Als ze nu denken in de komende 4 jaar ook 1 miljard iPhones te verkopen zou dat dus betekenen dat ze denken dat er geen enkele groei in de verkoop van iPhones meer komt. Dat is niet erg optimistisch!

  10. Hebben jullie echt niks beters te doen dan dergelijke idiote artikels te schrijven? OMG!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.