Reacties voor: Apple heeft 1 miljard iDevices verkocht

Een nieuwe mijlpaal voor Apple: inmiddels zijn er meer dan één miljard iDevices apparaten over de toonbank gegaan. Daarbij telt Apple de iPhone, iPad en iPod touch bij elkaar op.
Lees het complete artikel → Apple heeft 1 miljard iDevices verkocht
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Zoveel macht, zoveel winst is op lange termijn niet gezond voor consument

  2. Geweldig

  3. Origineel geplaatst door katip
    Zoveel macht, zoveel winst is op lange termijn niet gezond voor consument

    Liever Apple met macht dan Google die je gegevens verkoopt!

    Daarnaast moet je winstcijfers in het perspectief zetten. Als een bedrijf bijvoorbeeld 2 miljard winst maakt dan lijkt dat enorm veel. Maar als het een omzet had van 200 miljard heb je maar 1% winst. Dat valt dus wel weer mee!

  4. @steen: Apple maakt 18 miljard winst op een omzet van 75 miljard, dat valt dus niet mee.

  5. Origineel geplaatst door katip
    Zoveel macht, zoveel winst is op lange termijn niet gezond voor consument

    Wanneer het om water, energie of voedsel gaat niet nee.
    Maar kom op, het gaat om elektronica.

  6. Frappant detail:

    In drie jaar tijd zag Apple nog nooit zoveel Android-gebruikers overstappen op een iPhone. Slechts een klein deel van de kopers had hiervoor een iPhone en kocht een upgrade.

    Dus de nieuwe grote iPhones (en iOS versies?) hadden meer aantrekkingskracht op Android gebruikers dan op trouwe Apple gebruikers, als die een vervangend toestel zochten.

    Voeg dit beeld bij dat uit peilingen hier op iCulture waaruit bleek dat veel lezers hopen dat er weer een nieuwe iPhone komt met ‘klein’ scherm (4″), en er dringt zich een opvallend verschil op. Trouwe Apple fans gaan voor ‘klein maar fijn’, afvallige Android users volgen het motto ‘groter is mooier, meer is lekkerder’ 😉

    Hoop dat Apple zich niet uitsluitend op nieuwkomers blijft richten, dat is alleen op de korte termijn zo lucratief als dit jaar…

  7. @Ferryman: Jij zegt “Trouwe Apple fans gaan voor ‘klein maar fijn’,”
    Maar wat dacht je van Groot maar fijn !!!

    Genoeg trouwe Apple gebruikers die blij zijn dat het postzegel formaat niet meer het enige formaat is.

  8. @Ferryman: Je vergeet een categorie waar ik onder val: ‘trouwe’ Apple gebruikers (3 x iPad, iMac, Apple TV, iPod) die nooit een iPhone gekocht hebben en dat nu voor het eerst doen. Voor mij was een groot scherm idd een voorwaarde.

  9. Vroeger, vóór de iPhone het telefoonlandschap opblies, ging ik steeds voor grotere telefoons met WAP, I-Mode en mobiel internet. Maar nu telefoons vaak groter zijn dan tablets (tablets!) heb ik er geen behoefte aan… En extra betalen voor 4G, nee bedankt. Al die jaren van bloed zuigen is zeker in de broekzak terecht gekomen in plaats van de ontwikkeling van hun netwerken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.