Reacties voor: Vernieuwde Appie- en losse Zelfscannen-app nu voor iedereen te downloaden

Albert Heijn heeft de vernieuwde Appie-app en een losse Zelfscannen-app uitgebracht. Hiermee kun je je boodschappen scannen via een linkje vanuit de Appie-app.

Reacties: 13 reacties

  1. Dus je hebt een goede App.
    Maakt een nieuwe die slecht werkt en later pas goed maakt wat je klanten willen. Ipv meteen goed maken en je klanten tevreden houden.

    Ik zeg, goed bezig appie 👍

  2. Ook in de nieuwe app heb ik gewoon de zelfscanfunctie zitten, helemaal geen 2de app nodig dus.

    app openen>hamburgermenu links onder aanklikken > dan staat ie boven ‘ Bestel online ‘

  3. @JustOleg: Ja, en tik er maar eens op ;).

    “Zelfscannen heeft tijdelijk een eigen app.”

    Als je die geïnstalleerd hebt, wordt je via die knop in de Appie-app direct naar de Zelfscannen-app gebracht.

  4. @Freaky: De oude Appie app was gedateerd en aan vervanging toe. De doelstelling voor de vernieuwde Appie is het bieden van de meest makkelijke en persoonlijke (online) shopping ervaring. Om te blijven innoveren in de toekomst en om deze doelstelling te halen, moesten we wel met een nieuwe applicatie komen. Het gaat er in ieder geval voor zorgen dat we sneller kunnen innoveren en daardoor dus ook vaker met updates gaan komen.

    Ik denk dat de vernieuwde Appie app een prima basis is voor alles wat nog gaat komen.

    Hopelijk worden jullie ook gelukkig van deze update. Ik hoor graag jullie feedback!

    Groet,
    Jorik Dopmeijer

  5. @JustOleg: haha wijsneus

  6. Werkt prima hoor. Ook met de losse scan app.. Merk je niet veel van.. Blijft een goede app die van Appie. Tuurlijk zijn er verbeterpunten maar weet je het is al ZOVEEL makkelijker dan het ooit was…

    Nu nog uitdokteren of hij goed synchroniseert tussen Appie op mijn iPhone en Appie op de iPhone van mijn vriendin voor als we over en weer boodschappenlijstje maken…

  7. De app voelt aan als een Android app, en niet als een echte native iOS app. Waarom niet gewoon de native iOS tab bar geïmplementeerd zoals veel andere apps de laatste tijd.

  8. Zijn er hier al meerdere die met gebruik van de nieuwe zelfscan app gecontroleerd werden bij het eerste gebruik?
    Was hier in de AH een rij door dat meerdere mensen gecontroleerd werden.

    Zelf verder nog geen problemen gevonden alleen dat de WiFi verbinding tijdens het winkelen weg viel maar weet niet of dit door de nieuwe app kwam.

  9. De look-and-feel van de nieuwe Appie is prima, sowieso een prima app, maar ik mis 1 hele fijne functie die in de oude app wel zat: in mijn lijst kan je niet meer zien welke producten in de bonus zijn. Dat vind ik echt een enorme misser.

    Zag graag in 1 oogopslag in mijn vaste lijst welke producten er deze week (en vanaf vrijdag ook de week erna) in de bonus zijn.

    Lezen jullie mee AH?

  10. @Jorik Dopmeijer: Ik vond het al lastig dat ik tussen scannen en mijn boodschappenlijst moest wisselen, en begrijp dat dit nu nog lastiger gemaakt is? Een scan button onderaan de boodschappenlijst was beter geweest…

  11. Kun je ook de zelfscanner app gebruiken zonder de appie app… Dat was zo ongeveer het enige wat ik gebruikte naast het boodschappen lijstje maar dat kan ik ook in notities als ik toch moet switchen tussen apps…

  12. Inmiddels staan er honderden recensies in de appstore met slechts één ster.
    De nieuwe appie app van Jorik Dopmeijer blijkt een totale flop te zijn.

  13. @Martijn: Dat is ook mijn grootste bezwaar. Ik ben in de winkel wel erg veel bezig met mijn smartphone en dan voornamelijk het switchen tussen zelfscannen en boodschappenlijstje. Maar goed (let je op, @PT?) de manier van werken heeft potentie en ik zie wel een mooie toekomst. Veel gebruiken en constructieve feedback geven. En niet teveel kijken/luisteren naar azijnpissers die zich voeden met negatieve recenties van anderen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.