Reacties voor: Appie boodschappen-app van Albert Heijn nu op de iPad

Appie, de app van Albert Heijn, is er vanaf vandaag ook voor de iPad. Scroll door aanbiedingen en maak je boodschappenlijstje nu op je iPad en ga vervolgens met de iPhone-app naar de winkel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Laten we met z’n allen een spelletje doen…

    Ik ga naar de supermarkt en ik neem mee… Mijn iPad ✨ (Laten we de lijst met z’n allen aanvullen 😛)

  2. Zit er echt geen receptendeel in de app? Dat is nou net waar je m voor zou gebruiken…

  3. Mijn iPhone voor het zelfscannen

  4. Vreemd dat AH deze versie als beta in de App Store uitbrengt. Ze hadden toch zo onder eigen personeel etc met TestFlight kunnen testen ?!

    Lijkt ook een iPad only versie te worden met versie nummer 0.9.0

    In ieder gavel heet de app op de iPad “Albert Heijn” niet zoals op de iPhone “AlbertHeijn” Nog mooier was geweest “Appie”, maar daar denken ze in Zaandam helaas anders over.

  5. Zelf ben ik totaal niet van de recepten en gebruik de app ook zelden, maar ik zou me kunnen voorstellen dat recepten bekijken in de keuken juist op de iPad handig zou kunnen zijn.

  6. Eigenlijk bied de app dus niets meer dan de site, die ik ook met mijn IPad bezoek, waar ik ook ingelogd sta, en die dus ook syncroniseert met de app voor wanneer ik in de winkel wil zelfscannen.

    Ik ben een veelvuldig gebruiker van deze app, maar deze meerwaarde zie ik niet zo. ☺️

  7. pfff, ik gebruik de appie-app meer dan dagelijks!

    Het handige is juist de synchronisatie van recepten en boodschappenlijst en andersom. Zonder recepten in de app blijft het dus behelpen!
    Ook irritant is dat ze nog een allerhande app hebben. Heel mooi en gelikt, maar niet gesynchroniseerd met de appie-app. Vind ik toch jammer.

    Zou ook een onderscheid willen maken bij favoriete recepten tussen week-menu recepten en all-time favoriete recepten. Ik ‘mis’-bruik nu de favorieten als weekmenu.

    Ooit komt vast alles goed, en dit zijn natuurlijk luxe problemen, maar hoop dat de ipad app gewoon identieke functionaliteit heeft als de iphone app.

  8. Origineel geplaatst door Applelion: Laten we met z’n allen een spelletje doen…

    Ik ga naar de supermarkt en ik neem mee… Mijn iPad ✨ (Laten we de lijst met z’n allen aanvullen 😛)

    M’n Apple watch, die bij het unlocken van zo’n scanner z’n display steeds weer uitzet omdat ik m’n pols een kwartslag draai. De verkeerde kant op blijkbaar…

  9. Moet dat nou weer in een aparte app gestopt worden? Ik heb daar een hekel aan. Ik dacht overigens dat Apple geen beta-apps goedkeurt.

  10. Nu een fix voor de iPhone versie dat de app niet 5 seconden bevriest elke keer als je hem opstart.

  11. @Niels: Inderdaad, een beetje multithreading code kan daar geen kwaad, zeer irritant als je even snel wat aan je lijstje toe wilt voegen 🙁

  12. Ben ik dan de enige die werkelijk niets snapt van het feit dat elk produkt met een prijs erin staat, maar nergens een totaalprijs? Zowel in de iphone app, website en nu ook hier. Hoe kan ik er dan voor zorgen dat ik boven de €75 euro kom of zelfs €100 zodat ik nog een euro korting krijg? wtf?

  13. Er was veel vraag naar de app voor iPad ?? Hoezo ? Werkt toch prima via de site ? Op iMac en iPad .
    Even synchroniseren met iPhone en tas pakken en gaan .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.