Reacties voor: App-updates met iPhone 5-ondersteuning versneld goedgekeurd

Apple zou updates die iPhone 5-ondersteuning toevoegen versneld goedkeuren. Hierdoor zou het soms slechts een paar uur duren voordat een update in de App Store verschijnt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Dat is toch wel snel ja. Om ongeveer een idee te krijgen hoeveel dagen het gemiddeld duurt:

    http://reviewtimes.shinydevelopment.com/ios-raw-twitter-data.html

    Mijn app updates (zonder 4″ scherm ondersteuning nog) zijn vorige week in 4 en 7 dagen gecontroleerd en geaccepteerd. Deze week ondersteuning voor het nieuwe scherm toevoegen, benieuwd hoelang het dan duurt.

  2. Vandaag nog zijn er updates verschenen van Tiny Tower en Temple Run voor het 4″ scherm.

  3. Zou de onlangs geupdate Facebook app al gereed zijn voor het grotere scherm?!

  4. Hoop alleen wel dat iPc ook spoedig wordt geüpdatet want de ‘Reageer’ knop onder berichten brengt mij sinds iOS 6 naar de geïntegreerde browser… Dus iOS 6 ondersteuning zou fijn zijn. Dacht dat het aan de beta versie lag maar onder iOS 6 GM is dit nog steeds het geval.

  5. Over app updates gesproken, tijd voor een update van ‘t icoontje van iPhoneclub met een iPhone met de 6de rij icoontjes ipv de huidige 5 rijen?

  6. Origineel geplaatst door iDennis
    Hoop alleen wel dat iPc ook spoedig wordt geüpdatet want de ‘Reageer’ knop onder berichten brengt mij sinds iOS 6 naar de geïntegreerde browser… Dus iOS 6 ondersteuning zou fijn zijn. Dacht dat het aan de beta versie lag maar onder iOS 6 GM is dit nog steeds het geval.

    Bij mij ook heb t ook al gemeld. Zoiezo zijn de ipc app updates zeer zeldzaam terwijl ik deze toch dagelijks gebruik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.