Reacties voor: Apple past zoekalgoritme van App Store aan na kritiek over eigen apps

Apple heeft het algoritme voor de zoekfunctie van de App Store aangepast. Er was eerder felle kritiek dat meerdere van Apple's eigen apps bovenaan de zoekresultaten kwamen, zelfs bij ongerelateerde zoektermen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Lijkt me toch niet meer dan logisch dat Apple dat doet? Ik blijf het ook bizar vinden dat Google wordt aangesproken op het feit dat ze hun eigen apps voorrang geven. Is toch logisch dat je je eigen producten wil verkopen?!

  2. @Joey: Dat was het niet alleen. De apps die het populairst of meest aan verdiend werd stonden ook bovenaan. Dat is oneerlijke concurrentie in Europa althans.

  3. Origineel geplaatst door Joey
    Lijkt me toch niet meer dan logisch dat Apple dat doet? Ik blijf het ook bizar vinden dat Google wordt aangesproken op het feit dat ze hun eigen apps voorrang geven. Is toch logisch dat je je eigen producten wil verkopen?!

    Zo is het maar net! Wat een gezever. Het is toch hun eigen app-store.

  4. Origineel geplaatst door Peter
    @Joey: Dat was het niet alleen. De apps die het populairst of meest aan verdiend werd stonden ook bovenaan. Dat is oneerlijke concurrentie in Europa althans.

    Dat gebeurt in winkels toch ook? Als Samsung betaalt voor een kopstelling in de MediaMarkt dan krijgen zij de beste kop, als ze maar genoeg betalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.