Reacties voor: App Store veroorzaakt update-chaos

De App Store en z'n applicaties werken niet goed: beloofde updates blijken niet te bestaan, de iPhone loopt vast op updates en je keurig gerangschikte iconen worden steeds door elkaar gegooid.
Lees het complete artikel → App Store veroorzaakt update-chaos
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Klopt inderdaad, ik heb er ook wel eens problemen mee ondervonden. De app store is nog verre van perfect!

  2. en dan hebben we het nog niet over dat er recenties zijn van een app in lijst met apps. Als je dan deze wilt bekijken bij de app zelf zijn ze er niet. Met de updates gaat bij mij alles ik. Oja de download teller doet jet ook niet.

  3. En moderators op die comments. Men, wat een puinhoop soms..

  4. Installer had het toch maar allemaal mooi geregeld..

  5. Bij sommige apps staat 0 recensies maar klik ze aan en er verschijnen er toch een aantal…

  6. Wie heeft voor mij een adres in een staat zonder tax? Ik heb namelijk het adres van een hotel genomen, maar ik betaal nu wel steeds tax…

  7. Nog nooit problemen gehad eigenlijk…

  8. Ik gebruik mijn adres in Des Moines, IA en betaal geen tax. Maar je hebt wel een US Creditcard op een US adres nodig om de US store te gebruiken.

  9. ik update eigenlijk alleen nog maar via itunes op de mac.
    sinds dien nergens problemen meer mee. geen vastlopers en traag gezwam.

    dat herr rang schikken is wel flink irritant.

  10. ik krijg vaak de melding dat Apps niet geïnstalleerd kunnen worden. Even de- en herinstalleren lost dit vaak op.
    Over die tax, bij het aanmaken van een Amerikaanse iTunes account moet je opletten dat je een staat kiest waarin geen taxes worden berekend. California bijvoorbeeld.

  11. Ik heb nu al een week de mededeling dat er een update is. Maar als ik die mededeling aanklik dan komt de mededeling: “er is geen update beschikbaar voor xxx@me.com, probeer een ander account”. Maar ik heb geen ander account…..

  12. Ik heb toen ik 3 apps tegelijk aan het downloaden was het probleem gekregen van een doorzichtig icoontje. Ik weet niet wat het is maar kan het Demo.app zijn?

  13. klein advies!

    Mochten je apps het niet doen, verwijderen er 1 en download deze nogmaals (1 van de gratis apps bij voorkeur, anders kost het je geld) of download een nieuwe app. Je apps doen het dan allemaal weer.

    Scheelt de pijn van het resetten.

  14. @ Jonathan: In California heb je geen last van Tax.
    @ Mark: Zonder US-creditcard kan het ook.

    Check: https://www.iculture.nl/9979/amerikaans-itunes-account-openen-zonder-creditcard/

    Werkt pefect voor mn Apple TV en iPhone 3G 🙂

  15. Ik gebruik de appstore al lang niet meer, dan maar geen updates of nieuwe programma’s. Sindsdien geen crash meer gehad. Maar nu begint itunes op de iphone ook rare fratsen te tonen. Gisteren een album gekocht, hij download 4 nummers en de rest kan ik naar fluiten. Het hele album dan maar gewist met de bedoeling alles opnieuw te downloaden. Dan deze melding:

    “Een deel van dit album is al gekocht maar nog niet gedownload.. OK”. Ik druk ok en dan gebeurt er dus helemaal niets. Ook zoeken naar aankopen werkt niet: “Alle aankopen zijn gedownload”.

    Tien euro kwijt. Ik gebruik de itunes store dus vanaf nu ook niet meer, ik koop mijn muziek wel in de winkel of download de MP3’s van internet. Dat werkt tenminste.

  16. ik heb vanochtend nog 6 apps geupdate en ik moest ze allemaal weer op hun eigen plek terug zetten want na de update staan ze allemaal ergens anders, dat vind ik t grootste nadeel eigg, verder nergens problemen mee..

  17. Overigens heb ik voor mijn Amerikaanse iTunes Account het adres van een Apple Store in California genomen. Bijvoorbeeld:
    Apple Store‎
    3251 20th Ave
    San Francisco, CA 94132
    (415) 242-7890

    Gewoon via Google Maps te vinden 😉

    (overigens wel balen als ze ineens besluiten een of andere prijsvraag te houden die ik dan win, waarna ze mij de prijs willen toesturen 😛 )

  18. hahah netjes 😛

    ik heb zelf een adres in new york, moet maar eens “verhuizen” denk ik

  19. Thanx, ik heb nu een adresje in California, nu steun ik Bush tenminste niet meer 🙂

  20. mijn adres op de iTMS in de USA is Infinty Loop 1 🙂

  21. En Apple maar bang zijn dat als we zelf app’s installeren dat het mis gaat. Die hele flappstore is een flop.

  22. @Bacillus: Als jij een product dat miljoenenomzet, dan wel niet miljarden-, draait slecht vind, dan weet ik het ook niet meer…

  23. hahaha idd,,
    ik heb der verder geen problemen mee maar sommige dingetjes kunnen wat beter, maja nobody’s perfect.. 😛

  24. ondanks al de problemen met de store

    er is geen beter alternatief (… Ja cidia en installer maar die hebben lang niet zulke goeie content)

  25. @diederik baan : een doorzichtig icoontje betekent das. De applicatie nog moet gedownload worden

    Mijn ervaring is als ik thuis langs wifi apps
    binnenhaal ze niet opstarten m.aw.ze zyn corrupt!
    Langs de pc nog geen voornoemde problemen gehad.
    Zou het aan de kwaliteit van de router afhangen ik heb een van philips.

  26. @piet ik denk dat jij een mail naar Apple support moet sturen die mensen zijn proffesioneel genoeg om een oplossing te vinden voor jou mislukt aankoop in hun app store. Denk je echt dat je afgeript bent door Apple ik denk het niet trouwens van elke aankoop zelfs gratis krijg je een officieelle afrekenig met telkens een link”een probleem melden

  27. i.d.d. geeft het installeren van apps vanuit itunes zelf bij mij ook de minste problemen. net als trouwens het verwijderen 😉

    daarbij komt dat als je veel applicaties hebt geïnstalleerd het allemaal wel heel erg lang duurt voordat nieuwe installaties klaar zijn. voor mij een reden om eigenlijk steeds kritischer te zijn t.o.v. de installatie van andere app. en dus zo min mogelijk op de iphone te zetten.

  28. ik installeer en update echt alleen nog maar via itunes, niks meer via de appstore op de iPhone, dat gaat standaard mis: blijft ie hangen op installeren. Het aantal reviews klopt idd eigenlijk nooit en het meest vervelende is dat die apps in het eerste scherm worden gezet en je ze zelf weer kunt opruimen!

    En zo nog een aantal puntjes die allemaal in de poste zijn genoemd…. jammer hoor allemaal

  29. Herkend iemand dit app probleem?

    Sinds vandaag kan ik geen enkel app openen!
    Waar ik ook op druk, het opent 2 seconden, dan gaat het weer weg!
    Alles werkt verder normaal, alleen applicatie’s van app store dus..

    Heeft iemand advies?

  30. @Bart: Haal eens via iTunes een app eraf, en zet er dan weer een op. En doe dit alsjeblieft via je Mac of PC, via je iPhone zelf is zelfmoord!

  31. ik heb het ook gehad, herstel lost niks op, je moet gewoon alle apps via itunes op je pc of mac downloaden en je iphone weer synchroniseren en als het goed is doen ze het.
    Nu is het mij ook gelukt door alleen even mijn iphone opnieuw op te starten, toen was het probleem ook verholpen nadat het probleem zich opnieuw openbaarde

    Succes iig 🙂

  32. Nog ff voor de duidelijkheid..
    Hoe kunnen de apps het best verwijderd worden?
    Op de iphone weet ik hoe, maar via iTunes geen idee!
    En hoe download ik apps via iTunes op mijn mac?
    Alvast bedankt!

  33. ey Bart,

    via iTunes moet je dan naar de ITMS, daar is op de pagina een link naar de appstore. Via de appstore van iTunes heb ik alle apps gedownload opnieuw die ik ook al op mn iPhone had staan. iTunes maakt dan vanzelf een nieuwe mab aan ‘programma’s’ in het lijstje van ‘muziek, video, podcast, radio’ linksbovenaan. Daar staan dan de apps die je hebt gedownload. Vervolgens zette hij bij mij ook de apps erbij die alleen nog op mijn iPhone stonden.

    Het verwijderen van de apps doe ik EN op de iPhone en in die map ‘programma’s’ in iTunes (rechtermuisknop, verwijderen) op die manier komen ze ook niet meer terug op de iPhone via een synchronisatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.