Reacties voor: App Store toont nu iCloud-wolkje voor aangeschafte apps

Bij iOS-apps wordt in de App Store een wolkje getoond bij apps die je eerder hebt aangeschaft. Dit wolkje was eerder al zichtbaar op het overzicht van aangeschafte iOS-apps.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Voor mensen die willen reageren: let even op het verschil tussen het wolkje bij een app (nieuw) en het wolkje bij de lijst van eerder aangeschafte apps (niet nieuw). Dat wordt ook op afbeeldingen in het artikel uitgelegd.

  2. Dus als ik het goed begrijp staat het ook in de App Store van plaats alleen bij aankopen

  3. Dit was al vanaf het begin zo op iOS 7! 😉

  4. Origineel geplaatst door Pim Oomen
    Dit was al vanaf het begin zo op iOS 7!

    Het gaat hier om iOS 6. Natuurlijk zit het in iOS 7 en ze hebben het nu doorgevoerd naar 6. iOS 7 komt pas in de herfst uit dus daar kun je op dit moment nog niks van meerekenen.

  5. Super dat het nu eindelijk zo werkt! Ik heb op mijn iPhone 3G Sygic aangeschaft en na een paar jaar weer opnieuw geinstalleerd op mijn iPhone 5. Uiteraard wist ik niet meer welke versie ik ooit gekocht had dus dan is het even zweten als je op kopen klikt. Daarna zie je namelijk pas of je het al aangeschaft hebt of niet. Kan een duur foutje zijn, maar dat is nu dus verleden tijd 🙂

  6. Ik had dat wolkje gisteren al, tegen de avond aan. Het was toen bij de App Store zelf, dat ik een app op mijn ipone al had aangeschaft, maar op de ipad nog moest downloaden. Het is erg handig!

  7. Dat deed het al een paar dagen

  8. Het zou een hele verbetering zijn, als ze de zoekfunctie bij de lijst van je aankopen weer terug laten komen. Deze bestond vroeger wel, maar is om onbekende reden verwijderd.Met deze zoekfunctie kon je zoeken in de lijst van apps, die je ooit aangeschaft hebt. (Dit is dus niet de zoekfunctie, waarbij je in heel de app-store zoekt!)Een voorbeeld: je bent een keer naar Rome gegaan en hebt daarvoor een aantal apps over Rome aangeschaft. Bij je bezoek vond je één app erg prettig. Vervolgens schoon je een keer je iphone op en verwijder je allerlei apps, die je in je dagelijks leven niet gebruikt, bv alle apps over Rome.Jaren later ga je nog eens naar Rome en denk je: laat ik die ene app er nog eens op zetten. Je weet alleen niet meer exact hoe hij heet. Dan wil je hem kunnen zoeken op “Rome” in jouw lijst met aangeschafte apps… en niet in heel de app-store. (Daar zie je door de bomen het bos niet meer.)Vroeger kon dat. Nu helaas niet meer.(Ik heb dit bij Apple aangekaart, maar helaas nooit meer iets op vernomen.Wie waagt nog eens een poging? ; )

  9. Sinds dit is doorgevoerd kan ik met mijn Apple ID geen aankopen meer verbergen via iTunes. Ook het opnieuw zichtbaar maken van eerder verborgen aankopen lukt niet meer, waardoor ik geen apps e.d. automatisch op verschillende iDevices kan laten synchroniseren. Erg vervelend, normaal downloaden en nieuwe aankopen doen werkt wel gewoon dus account is niet geblokkeerd vermoed ik.

    Nog iemand met die probleem, al dan niet na deze wijziging? Of heeft iemand eerder ervan gehoord?

  10. Er zijn 4 opties.

    Het venster “Update” is naast “de Gratis / €0.89” en het “wolkje” en “open” ook een optie!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.