Reacties voor: App Store kleurt rood voor Wereld Aids Dag 2014

Apple doet mee aan Wereld Aids Dag 2014: talloze apps hebben momenteel een rood icoontje en staan geld af voor Aids-onderzoek.
Lees het complete artikel → App Store kleurt rood voor Wereld Aids Dag 2014
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Leuke actie

  2. Ook de game monument die het elke cent waard is doet ook mee en heeft een extra level speciaal gemaakt voor deze dag.

  3. Net extra level (Red) van Monument Valley binnengehaald: prachtig grafisch spel! En een extra level voor een goed doel.

  4. Prima uiteraard alhoewel ik ebola iets meer passend had gevonden als goed doel.

  5. Ah de Appstore die sinds 8.1.1 niet meer naar behoren werken. Goed dat ze die rood maken ipv werkend. Jeej Apple.

  6. @Ronald: 0,0 problemen op meedere iPhone en Mac’s.

  7. @Ronald: Probeer eens vanuit het multitasking scherm (2x klik op homeknop) de App Store af te sluiten en daarna opnieuw te openen. In het verleden hielp dat bij mij regelmatig om een niet goed werkende App Store weer aan de gang te krijgen.

    Anders even je toestel resetten: App Store eerst afsluiten zoals hierboven, dan Power en Home knop vasthouden (ong. 10sec) totdat het toestel vanzelf uitgaat (dus niet met de rode slider “uitschakelen”). Daarna weer aanzetten.

    Toch jammer dat Apple’s voornaamste stukje software zo vaak problemen geeft…

  8. Topinitiatief van zowel Apple als de app makers!

  9. @Alfróf ed: Bedankt voor de tips! Ik had al een draadje geopend op het Apple Support Forum. Mij werd bovenstaande ook aangeraden en indien dit niet werkte het wissen van al mijn instellingen. Beide oplossingen werken niet. Ik kan geen nieuwe apps downloaden en de bestaande niet updaten. Maar hey, ik tel mijn zegeningen: WiFi werkt weer redelijk sinds 8.1.1.

    Uit verschillende draadjes op Reddit (en uit de reacties op mijn draadje op het Apple Support Forum) blijkt overigens dat ik niet de enige ben met dit probleem.

  10. Origineel geplaatst door Ronald
    @Alfróf ed: Bedankt voor de tips! Ik had al een draadje geopend op het Apple Support Forum. Mij werd bovenstaande ook aangeraden en indien dit niet werkte het wissen van al mijn instellingen. Beide oplossingen werken niet. Ik kan geen nieuwe apps downloaden en de bestaande niet updaten. Maar hey, ik tel mijn zegeningen: WiFi werkt weer redelijk sinds 8.1.1.
    Uit verschillende draadjes op Reddit (en uit de reacties op mijn draadje op het Apple Support Forum) blijkt overigens dat ik niet de enige ben met dit probleem.

    Probeer eens uit te loggen in icloud en iTunes en je gebruikersnaam volledig in kleine letters in te voeren!
    Dus geen hoofdletters gebruiken. Wachtwoord als normaal invoeren.

  11. Het extra RED level van Monument Valley heb ik op mijn Ipad gezien maar nog niet aan toegekomen om te spelen. Nu wil ik graag spelen maar is ie weg.
    Kan dit nog? Maar hoe?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.