Reacties voor: App Store breekt record: $322 miljoen aan apps verkocht op Nieuwjaarsdag

Een dag na het dramatische nieuws over tegenvallende omzet is er gelukkig ook alweer goed nieuws te melden. Apple boekte een record tijdens kerst en nieuwjaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Deze cijfers, die natuurlijk alleen positief en een schrale troost zijn voor aandeelhouders, zijn natuurlijk behaald ondanks de leiding van Phil Schiller. Die man blijft toch de Steve Ballmer van Apple.

    Maar hier wordt snel de rede genoemd waarom we hier geen ApplePay hebben. Dat is weer een dienst waar Apple geld aan wil verdienen. En als banken dat niet willen betalen, omdat die vinden dat er al genoeg alternatieven zijn of gewoon omdat Apple te veel geld vraagt, dat komt het er niet.

    Dus je betaald wel extra voor toch al dure hardware die erop voorbereid is, maar de dienst waarmee geadverteerd wordt kun je niet gebruiken. En als klap op de vuurpijl is die extra hardware niet voor andere te gebruiken.

    Is ApplePay nu een onderscheidende dienst waarmee ze de aanschaf van dure hardware willen rechtvaardigen of weer een extra verdienmodel? Maar een keus Apple.

  2. Dat extra betalen voor hardware die je niet kunt gebruiken ondervind ik nu met de esim. Ik heb voor mijn werk dual sim nodig en was blij met deze optie op de nieuwe iPhones. Helaas werkt geen een provider in NL met de esim, conclusie voor nu, onbruikbaar. Ik ga hierdoor binnenkort over op een Samsung (helaas).

  3. @Kees: dat ligt aan onze providers, hoop dat je je klacht dus ook daar hebt neergelegd

  4. @Edwin: Waarom is Schiller de `Ballmer van Apple’ dan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.