Reacties voor: ‘Apple wil gesponsorde zoekresultaten in App Store invoeren’

Apple wil de App Store flink omgooien, met onder andere betaalde zoekresultaten. Een geheim team van 100 mensen werkt eraan, voornamelijk reclamemensen.

Reacties: 6 reacties

  1. Ik weet niet of de redactie hier als een de google playstore in handen heeft gehad maar deze is dus een chaotisch iets als je een app/game op naam zoekt. Als Apple de app store wil degraderen naar google zijn standaarden zijn ze dus verkeerd bezig. Een beetje zelfrespect mag dit miljarden bedrijf zichzelf wel aanleren (echt te merken dat Jobs er niet meer is) ipv onnodig een paar dollar willen bijverdienen aan sponsorgeld.

  2. Slechte zaak voor de kleine(re) ontwikkelaar lijkt me!

  3. Dus straks zie je alleen maar Apps van ontwikkelaars met een groot marketing budget? Alsof je van Google Search terug gaat naar Alta Vista.

  4. 🎼Money makes the world go round, world go round….

    Apple blijft volhouden om zin omzet zoveel mogelijk op peil te houden, dus dan maar zo. De kleine ontwikkelaar ? Ach who cares leverd toch joet voldoende op.

  5. De honger naar geld is daar niet te stillen in Cupertino –> Arme kleine app-ontwikkelaar…

  6. Een slechte zaak en het artikel geeft zelf al aan waarom. Maar nu al zijn vooral Amerikaanse apps in iTunes op de voorgrond gezet en zijn veel apps met moeite te vinden. Het gebeurt steeds vaker dat ik iets eerst via de zoekmachine moet opzoeken om het vervolgens via een link naar iTunes te kunnen downloaden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.