Reacties voor: ‘Apple staat slechts zes digitale munteenheden toe in de App Store’

Gebruikers van digitale munteenheden zijn boos op Apple. Apple zou namelijk maar zes cryptovaluta toestaan in de App Store, waaronder Bitcoin en Litecoin. Een ontwikkelaar van een wallet-app moet zijn app aanpassen omdat deze ondersteuning biedt voor Dash.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ok dus jullie geloven oprecht dat Apple aan zo’n random crypto currency ontwikkelaar verteld welke coins er wel of niet ‘approved’ zijn. Zou het niet veel logischer zijn dat Dash (Darkcoin) wordt afgekeurd, omdat het hier een volledig anonieme crypto currency betreft. Dash (Darkcoin) wordt voornamelijk gebruikt bij Darknet transacties, daar wil Apple natuurlijk terecht ver vandaan blijven. Het is allemaal leuk en aardig dat jullie schrijven over het crypto wereldje, maar verdiep je er aub eerst heel goed in. Je wilt je lezers niet blootstellen aan overduidelijke scams of dit soort zwart geld munten.
    Er zit hele mooie innovatie in crypto currency en blockchain techniek, maar ook een donkere kant. De naam zegt al genoeg: Darkcoin…

  2. De (nostalgische) “Gulden” app is anders nog steeds beschikbaar..

  3. Ik baal er ook van dat er weinig alternatief is na clickandbuy (zover ik weet).

    Een prepaid creditcard (skrill) mag ookal niet.

  4. De DAO is gehackt, raar dat ze die wel ondersteunen. Ik hoop dat ze Nxt gaan ondersteunen. De mooiste crypto die ik volg. Daar gaat het nog om decentralisatie en community.

  5. Origineel geplaatst door Michel
    Ik baal er ook van dat er weinig alternatief is na clickandbuy (zover ik weet).
    Een prepaid creditcard (skrill) mag ookal niet.

    Tja de alternatief voor clickandbuy is natuurlijk gewoon Apple pay, maar dat is nog niet uitgerold in nederland. (En raar genoeg niet te gebruiken in de iTunes store)

  6. @Martino: Ja via Nocks.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.