Reacties voor: App Store-bug opgelost, eerder gekochte apps zijn weer terug te vinden

Apple heeft een bug met de App Store opgelost, waardoor je oudere apps niet meer kon downloaden via de aankoophistorie. De afgelopen week leidde de bug tot heel wat ophef.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Alle aangekochte apps ook in iTunes op de Mac/PC downloaden is blijkbaar te ingewikkeld. Tenminste, dat begrijp ik van al die forumleden die op zoek zijn naar de iCulture app.

  2. Het was mij nog niet eens opgevallen 🙂

  3. Ook problemen met eerder gekochte muziek.
    Sinds beëindiging van gratis Apple Music abonnement kan ik mijn eerder aangeschafte muziek niet meer streamen of downloaden. Ik krijg dan de melding dat mijn Apple Music abonnement is verlopen en ik deze eerst moet verlengen. Gister bij Apple aangekaart maar nog geen reactie ontvangen.

  4. Ik heb ongeveer het zelfde probleem als @Roland. Soms koop ik muziek. Maar sinds een tijdje zie ik dat ik veel minder muziek in mijn aankopen sta. Ik had iets meer dan 100 tracks en nu zie ik er maar 23.

    Op dit moment ben ik bezig om al mijn facturen te zoeken en te controleren.

  5. @timosha: Heb de iculture app weer gevonden onder tab blad aankopen
    Wel raar dat de app niet te vinden is op de “normale” manier.
    Ik vermoedt dat de app terug is getrokken door de ontwikkelaar.

    @Gonny: weet jij daar meer van?

  6. Ik zie bv iculture nog steeds niet staan.

  7. Origineel geplaatst door timosha
    Alle aangekochte apps ook in iTunes op de Mac/PC downloaden is blijkbaar te ingewikkeld. Tenminste, dat begrijp ik van al die forumleden die op zoek zijn naar de iCulture app.

    Ja blijkbaar, ik verbaas me daar ook al over. Als je wilt kan je zelfs je aankopen automatisch laten downloaden door iTunes. Helaas kan dat (volgens mij) niet met updates, maar die kan je met één muisklik binnen halen.

    Bij mij zijn al mijn iTunes aankopen (muziek, films, boeken en apps) gedownload naar mijn computer, dus ook al ligt de hele app-store plat, ik kan toch alles opnieuw installeren.

  8. Idd muziek is bij mij ook niet zichtbaar, maar ik heb allemaal blanco pagina’s sinds de laatste update in de app store (alleen de updatespagina geeft de apps weer)

  9. Ben blij dat ik backup naar de nas. Updates die binnen komen via itunes van op de nas naar een bin map. Deze haal ik leeg en gooi de apps terug naar de mobile app map. Hierdoor heb ik ook de oude versies en niet alleen de laatste nieuwe.

    Zo bv de ap ice age, niet meer in de cloud of in de store, idem met de 1e vlc versie. Heb de cloud nooit vertrouwd, mijn eigen nas wel. Ok kost inmiddels een kleine 12gb maar met 15tb who cares.

  10. Ik bedoel hiermee dat nieuwe updates soms de oude weggooien, sommige apps doen dat niet. Wordt de app weggegooit door een nieuwe versie dan vind ik hem op de nas terug in de prullebak, deze weer in de mbile app map zetten en zo houdt je ze allemaal.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.