Reacties voor: App Store: Apple verkoopt 60 miljoen applicaties in eerste maand

Apple heeft in de eerste maand van de App Store $30 miljoen omzet gemaakt en 60 miljoen downloads geteld, zo bevestigde Steve Jobs in een interview waarin hij ook de 'kill switch' bevestigde.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Heeft iemand anders ook vaak laast van niet werkende applicaties?
    Heb Crash Kart en Texas Hold’Em gedownload, maar bijde doen het niet..
    Paar keer opnieuw geïnstalleerd maar dat maakte geen verschil, toch zonde van die 10 euro… Ook gratis applicaties als Flashlight doen het niet:s Terwijl Monkey Ball e.d. het prima doen..

  2. @Dani: bij mij werken die perfect.

  3. misschien zou een rebootski het gewenste effect hebben? Klinkt alsof ie niet genoeg geheugen beschikbaar stelt voor een applicatie waardoor ie crasht. Heb ik ook gehad bij mijn kopie van SMB. Rebooten en hij doet et weer. (hoe on-Apple kun je bezig zijn ;))

  4. Er zijn ernstige problemen met het niet werken van Apps, betaalde of niet-betaalde. Ik kan op dit moment alleen de eigen Iphone Apps gebruiken. Het loopt al een tijdje en heeft te maken met rechten op de Apps en iTunes 7.7.1.
    Voor meer zie de Apple discussie forums. Voorbeeld: 3rd party apps

  5. ervoor zorgen dat je apps op je computer staan
    restore van de iphone doen en dal alles er terug opzetten

    Dat heeft bij mij gewerkt

  6. Wat isnegardtom zegt. Mocht dat ook niet helpen, dan zijn misschien je App-bestanden corrupt. Opnieuw downloaden zou dan kunnen helpen (je klikt op Kopen, iTunes zegt dan dat je ‘m al gekocht hebt en vraagt of je ‘m opnieuw wilt downloaden).

    Wat ik nog steeds vreemd vind: iTunes lijkt backups te maken van vorige versies van de Apps… zie: http://img139.imageshack.us/img139/4346/appsfq7.png

  7. Wereldwijd inclusief de gratis programma’s? Dat tikt natuurlijk lekker aan… Maar goed je blijft bij de Apple Store niet veel verdienen als ontwikkelaar…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.