Reacties voor: App Store op Apple TV krijgt binnenkort categorie-indeling

De App Store op de Apple TV krijgt categorieën, zodat je ook onbekende apps wat makkelijker kunt vinden. Medewerkers van Apple beloofden iCulture dat dit binnenkort zal worden toegevoegd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Mooi! Maar wat mij betreft wel aan de redelijk late kant.

  2. Het is wel weer behoorlijk onhandig geregeld dit. Typisch Apple wat mij betreft. Apple doen echt heel veel awesome dingen en ik ben groot fan, maar ze doen dit soort wijzigingen doorgaans altijd super onhandig. Denk aan de migratie naar iCloud Drive bijvoorbeeld. Als je dat aanzette op je iPhone kon je niet meer bij je bestanden op Mac, tot je je Mac ook upgrade naar de laatste OSX. Maar die was toen nog helemaal niet uit! Zo doen ze dat wel vaker, maar goed. Dat terzijde.

    Nu wordt inderdaad een developer flink benadeeld, ondanks dat hij op dag 1 zijn spelletjes klaar had, krijgt het weinig aandacht. Ook ik (als apple tv gebruiker zijnde) heb voornamelijk nog games gekocht die in uitgelicht staan. Vooral door het ontbreken van toplijsten en categorieën. Aan de andere kant, als ik uit ervaring spreek met mijn eigen app in de iPhone/iPad App Store: de App Store alleen is nooit genoeg promotie. Je zult altijd allerlei andere marketing trucjes ernaast moeten uithalen om écht veel downloads te halen. Weinig mensen gaan nog echt naar de App Store om te bladeren, veel mensen openen heel doelgericht de App Store. Maar ik weet niet of dit gedrag op Apple TV hetzelfde is.

  3. Top. Wel nodig ook. Had ook gelijk ff de komst van een werkende remote app nagevraagd 🙂

  4. Origineel geplaatst door stefan
    Top. Wel nodig ook. Had ook gelijk ff de komst van een werkende remote app nagevraagd

    Dat is ook weer zo’n voorbeeld inderdaad! Zo slordig dat de remote app nog niet werkt, echt… Wacht dan liever even met de release van de Apple TV. Volgens mij proberen ze de grenzen op te zoeken waar ze mee weg kunnen komen. Iemand moet ze een keer op hun vingers tikken.

  5. Ik moet eerlijk zeggen. Na een paar dagen in gebruik ben ik niet door t dolle heen. Op dit moment voegt de 4de generatie Apple tv niet veel spannends toe aan de 3de generatie Apple tv. Foto stream. Uu, we gebruiken nu toch al een tijd iCloud bibliotheek. Apple tv voor t gezin. Tja, laten we het daar maar niet over hebben.

  6. Zag het al in de us store, zoekt net iets beter. Zal wel uitgebreider worden als er meer apps beschikbaar komen. Na een paar dagen mee gespeeld te hebben werkt de Nimbus controller wel super met racen of bv rayman, laat maar snel wat mooie games komen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.