Reacties voor: App Bible: Nederlandse gids over iPhone- en iPad-apps

De App Bible bevat omschrijvingen van 619 apps voor de iPhone en iPad, uitgevoerd in een glossy boek. De App Bible volgt de 20 categorieën uit de App Store en maakt een overzicht van interessante apps.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 38 reacties

  1. Geweldig! Ga hem nú toevoegen aan mijn lijstje! :’D

  2. Vrijdag gekocht, erg fijn en bizar goedkoop.

  3. Erg leuk voor nieuwe gebruikers lijkt me.
    Helaas heb ik al 1487 app’s gedownload.

    Misschien zelf maar een gids uitbrengen?

  4. Hmm… hier botsen m.i. de oude en nieuwe media behoorlijk. Erg vreemd om op papier te zien welke digitale apps je zou moeten installeren…

  5. Knap jullie app mist en toch positief. Persoonlijk vind ik het getuigen van een slecht boek als je die app er niet in opneemt aangezien alle mensen die daar gebruik van maken ! Nee persoonlijk zie ik het als een mislukt boek jammer

  6. Staat de iPc-app niet al standaard op iedere nieuwe iPhone? 😉

  7. Wat kinderachtig dat de iPc-applicatie ontbreekt, een reden voor mij – en wellicht vele anderen – om deze onvolledige appbible te kopen.

  8. Alleen maar omdat de Ipc app mist? Kan het me voorstellen! De site werkt sneller dan de app en net zo lekker. Kom op zeg, beetje simpele reden om zo’n boek af te bekken.

  9. @Daejji: Heb jij hem al in huis dan ?

  10. Waar is het blad te krijgen/bestellen?

  11. Origineel geplaatst door Daejji
    Alleen maar omdat de Ipc app mist? Kan het me voorstellen! De site werkt sneller dan de app en net zo lekker. Kom op zeg, beetje simpele reden om zo’n boek af te bekken.

    Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Ik gebruik ook liever de site dan de app. Maar wat mij betreft had de app er wel in moeten staan. Ik ken genoeg mensen met een iphone die nog lang niet weten wat alle mogelijkheden zijn. Ook zij zullen geinteresseerd zijn in zo’n verzamel boekje. Mss zijn beginnende iphone gebruikers juist extra geinteresseerd (En vooral lekker makkelijk doorheen te bladeren)
    Dus wat mij betreft hoort de iPC app gewoon in dat boekje.

    Het boekje afbekken is idd niet nodig, maar het is wel een gemiste kans.

  12. In het artikel wordt de power unlimited app genoemd, ik kan deze niet vinden in de app store!?

  13. En dit wss enkel in Nederlandse winkels verkrijgbaar??

  14. Tien euro? Het lijkt me dat je die info online ook wel goed kunt vinden. Bizar te zien dat er zoveel waardeloze iPhone magazines zijn… de info is vaak vreselijk minimaal! 🙁

  15. Ik kan geen Power Unlimited app vinden in de app sotre?

  16. Die komt op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas 🙂

    Is het ook ergens online verkrijgbaar?

  17. Zag m zaterdag inderdaad bij selexyz liggen, maar vind de naam van het boek wat gaar en dat heeft me tegengehouden. Er komt bij mij geen enkele bijbel in huis

  18. Ik Heb hem !!!
    Ech een vet boek… ZEKER KOPEN !!!

  19. Ja die Power Unlimited app die genoemd wordt in het artikel kan ik ook nergens vinden in de app store.

  20. Enig idee waar ik em als belg kan kopen?

  21. Vandaag doorgebladerd in de boekhandel, maakte geen indruk. Korte beschrijvingen, waarbij vooral positieve kanten van apps worden besproken, minpunten komen nauwelijks aan bod, en er wordt ook niet echt vergeleken wat de ene app meer of minder heeft te bieden dan de andere app. €10,- vind ik nogal veel voor een luxe reclamefolder…

  22. Zonde van de bomen.

    PDF, ePub iemand?

  23. Zo’n gids is 2 min. na het drukken al hopeloos verouderd.

  24. Lijkt me leuk om te lezen. Maar ik koop hem alleen als ie als ebook verschijnt. Dit vindt ik een zeer slechte keuze om hem alleen op papier uit te brengen, terwijl het digitale bestand wel bestaat.

  25. Ik heb al een aantal van dit soort publicatie in tijdschriftvorm, zowel van IDG als HUB, waarin wel de voors en tegens staan. De hier genoemde applicaties komen in twee van deze óók zo voor.
    Wat is dan de meerwaarde?

  26. @oetel97: heeft dat ding een ISBN code? kan je die even vermelden? alvast bedankt!

  27. @Arw: Is te koop bij de betere tijdschrift/boekhandel. Vond het bij de tijdschriften terwijl ik eigenlijk voor de Vogue l’Uomo kwam.
    Het is een paperback met overzichtelijke indeling apps. Heb het ingepakt liggen (grapje voor Sinterklaas) dus kan verder niet veel zeggen.

  28. @iphony @Gerben @rens: De Power Unlimited-app is inmiddels ingediend bij Apple, de bespreking in de App Bible was op basis van een developerversie. Hopelijk wordt de app snel goedgekeurd!

  29. ISBN code? Online te bestellen?

  30. @Koenie: Op dit moment niet online te bestellen, de reden daarvan is waarschijnlijk dat het geen boek maar een tijdschrift is en daarom ook niet als zodanig geregistreerd.
    Het is prachtig weer om te winkelen… 😉

  31. Haha gaaf,

    Een oud project van mij staat er ook in =) (Trainer)..

  32. Hallo iedereen, ben vandaag in Breda geweest (was er tijdelijk daar) maar heb de tijdschrijft niet gevonden. kan iemand mij eventueel laten weten wie de uitgever is? ik woon in België en zou graag de tijdschrijft kopen. kan iemand hier mij even helpen aub?

  33. App Bible is te koop bij de betere boekhandel, uitgeverij is HUB BV te Haarlem en Betapress Gilze is de distributeur. Deze uitgave is van de makers van het blad iPhone & More.

    Mocht het echt niet lukken wil ik het je best toesturen, e-mail mij daarover: INFO@ARTHURHOFMAN.NL

  34. @Arthur Alexander, heel erg bedankt voor je duidelijk feedback, dit is echt SUPER! ik zal je zeker op de hoogte brengen,moest het niet gaan. thank a lot !

  35. Het blad is gewoon online te bestellen op hubstore.nl . 9,95 en 0 euro verzondkosten. Ideaal!

  36. @Robin:

    Ik had geen idee, wat een service. Dat zullen veel mensen erg prettig vinden! Bedankt, Robin!

  37. Niet afzeieken voor je het hebt gezien, ruim 300 blz. voor een tientje. Boek dus en geen magazine, gewoon een leuk naslagwerk.

  38. @Hans de Vries:

    Het is geen boek en ook niet als zodanig geregistreerd. Het is echter wel een handzame paperback uitgave die inderdaad als naslagwerk gebruikt kan worden.

    Dat IPC er niet in vermeld wordt is overigens niet onbegrijpelijk of jammer: er worden immers ook geen andere onofficiële iPhone/iPad-informatie apps besproken, niet eens MacWorld waar diverse magazines (waaronder iPhone & More) aan verbonden zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.