Reacties voor: Apart design: zitkruk als iPhone-speakerdock

Liefhebbers van stijlvolle meubelen kunnen hun hart ophalen met de iTam Tam. Deze zeer aparte combinatie van zitkruk, iPhone-dock en speakerset levert volgens de fabrikant een hoogwaardige audiokwaliteit in een zeer stijlvolle vormgeving.
Lees het complete artikel โ†’ Apart design: zitkruk als iPhone-speakerdock
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Even naar achteren/opzij leunen/schuiven en KRAK, dat was em dan. ๐Ÿ˜‰ En een iPhone tussen je benen vindt ik ook teveel van het goede,lol.

  2. Misschien is de kruk ook niet voor ‘ons’ om op te zitten, maar is het idee erachter dat de iPhone of iPod zoiets ‘groots’ is, dat het wel een eigen stoeltje verdient in de woonkamer ๐Ÿ˜‰ En als speaker/dockingstation/versterker is het een prima design, ik zie er niet per se een krukje in.

  3. Hmm.. ik zou dit ding best willen hebben. Helaas is de itamtam.com website niet duidelijk over waar/hoe je kan bestellen.

  4. Als reactie op de laatste post over waar een iTamtam te koop zou zijn……… Branex Design is met een importeur bezig in Holland. In october zal er meer bekend zijn over levering in Holland.

    Phill

  5. Mag wat kosten…!!!

    Staat wel mooi bij onze keuken, ben benieuwd naar de hoogte van dat ding (we wilden nog een barkruk kopen :-P).

  6. Als u een barkruk wil kopen is de Itamtam geen optie omdat ie maar 45 cm hoog is, enne…. je kan er op zitten maar de Itamtam is voornamelijk als dockingstation en voor geluidsweergave bedoeld.

    Met vriendelijke groet

    Phill Dub

    @TheStijg

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.