Reacties voor: ANWB Onderweg 4.0: nieuw design maakt het gebruik van de app makkelijker

De alles-in-1 verkeerapp ANWB Onderweg heeft een update gekregen. Versie 4.0 heeft een nieuw design met een vernieuwde indeling, waardoor de app overzichtelijker is als je maar één van de functies gebruikt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Anwb maakt gebruik van Yellowbrick? Dan zeker een versie of 10 geleden. De vorige versie wist te verstellen dat zone 322352 mogelijk gratis was! Mogelijk? Yellowbrick zelf geeft aan verlaagd tarief voor 2 uur. Dat betekend aanmelden etc etc.

  2. Origineel geplaatst door Biscuit
    Anwb maakt gebruik van Yellowbrick? Dan zeker een versie of 10 geleden. De vorige versie wist te verstellen dat zone 322352 mogelijk gratis was! Mogelijk? Yellowbrick zelf geeft aan verlaagd tarief voor 2 uur. Dat betekend aanmelden etc etc.

    Bedankt voor je reactie. Zone 322352 bestaat niet, wellicht heb je een typefoutje gemaakt. De ANWB koppelt voor de starten en stoppen van parkeertransacties met Yellowbrick maar heeft voor parkeren ook andere informatiebronnen in de app zitten. Ik hoor graag welke zone je gebruikte, zodat ik het kan laten controleren.

  3. Is deze app ook bruikbaar icm Carplay?

  4. @Mark: 32235 Kesslerpark.

    Dan klopt de omschrijving dat anwb gebruik maakt van Yellowbrick dus niet helemaal als jullie alleen start en stop transacties met hun doen.

  5. Origineel geplaatst door Arno1975
    Is deze app ook bruikbaar icm Carplay?

    Nee, deze app werkt alleen op de iPhone.

  6. Origineel geplaatst door Biscuit
    @Mark: 32235 Kesslerpark.

    Dan klopt de omschrijving dat anwb gebruik maakt van Yellowbrick dus niet helemaal als jullie alleen start en stop transacties met hun doen.

    Bedankt! Dat is inderdaad een bijzondere zone: je gaat pas vanaf het 2e uur betalen. Ik ga kijken hoe we dit duidelijker in de app kunnen verwerken. Je hebt gelijk dat het duidelijker kan. De zone werkt wel. Bedankt voor dit verbeterpunt!

  7. Zou ook fijn zijn als de parkeertijd automatisch stopt.
    Is makkelijk te bepalen a.d.h.v. GPS info (de auto rijdt dan immers).

    Ik weet dat er een dongle met maandabo bestaat die dat kan, maar daar parkeer ik dan weer te weinig voor.

  8. Ik ben überhaupt wat minder enthousiast over de anwb en apps. Had laatst pech, wilde voor het eerst eens de wegenwacht app gebruiken. Daar kon ik vrij duidelijk suggereren dat het de accu betrof. Simpel pech gevalletje dus, kwestie van startkabels. En welke melding kreeg ik: ‘Wij hebben aanvullende informatie nodig, wilt u bellen’ 🙄. Vervolgens mocht ik aan de lijn hangen en welk bandje kreeg ik te horen? Wij hebben ook een app, ook hier kunt u de melding doen… 🤨

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.