Reacties voor: ‘Antennestrepen van iPhone 6 verkleuren in broekzak’

Gebruikers van een iPhone 6 klagen over verkleuring van de plastic antennestrepen aan de achterkant, door kleurstof van spijkerbroeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 77 reacties

  1. Gezeur om niets

  2. Wow, dit soort design foutjes zijn de reden dat ik altijd liever de S-versies heb.

  3. Nog een reden om de iPhone 6 niet in de broekzak te stoppen! Hoewel ik dat met de “gewone” 6 waarschijnlijk wel zou doen.

    Overigens vind ik de verkleuring zoals die op de foto’s zichtbaar is, niet echt storen. Toch had Apple er waarschijnlijk verstandiger aan gedaan die strepen in de kleur van de behuizing te maken, dan vallen ze minder op en verkleuren waarschijnlijk ook niet of veel minder.

  4. Ze hebben weer wat gevonden hoor

  5. Een merk / product kan er toch niks aan doen dat een spijkerbroek af geeft? Een sleutelbos, beurs, pakje sportlife zal dan ook blauw worden…. Net als je benen.

    Gezeik om niks dus!

  6. Van verkleuren en buigen heeft mijn iPhone 6 plus geen last, ook al zit deze altijd in mijn broekzak. Ik denk dat hier personen achter zitten die graag geld willen verdienen en het daarom opblazen. Bijna elke top smartphone heeft wel wat. Sony’s waterdichte telefoon was niet bij iedereen waterdicht en de accu van Samsung Galaxy S series heeft zich nog wel eens opgeblazen.

  7. Tjonge jonge het gaat echt nergens over. Omdat het Apple is, moet alles maar perfect. Buigen van d’r iPhone, dan moet je er maar niet op gaan zitten. Verkeuren van het plastic, dan krijgen ze maar een ander kleurtje. Het is en blijft een mooie telefoon en hij doet toch wat het moet doen. Hij geeft je toch een betere gebruikerservaring.

  8. Had dat in de apple store op de eerste dag van release al geconstateerd.

  9. Wat een onzin!! Ga is met een donkerblauwe broek op een lichte bank zitten, krijg je ook verkleuring, DUH!!!

  10. Apple had beter kunnen weten?

    Nee, dit is gewoon bewust zo ontworpen. Dit is gewoon een eigenschap van relatief zachte, rubberachtige kunststoffen. Apple heeft deze keuze ongetwijfeld bewust genomen, omdat het voor het doel het beste materiaal is. Daarbij, af en toe schoonmaken met een beetje ontvetter zou een prima oplossing voor het ‘probleem’ moeten zijn. De kleur trek niet zo zeer in het materiaal, maar ligt er meer op.

    Ik vind het een beetje net als bendgate. Apple maakt keuzes in het ontwerpproces. Natuurlijk moeten ergens compromissen worden gesloten. Licht én dun levert een minder sterk product op. Dat mensen daar dan een probleem of bug in zien is niet een fout van Apple, Dat is waarschijnlijk een welbewust gemaakte keuze.

    De vorige antennegate, dat was wel echt een ontwerpfout, dat heeft Apple ook wel (soort van) toegegeven.

  11. Lijkt er op dat er mensen aan het zeuren zijn om niets. Gaat zeker om mensen met een net nieuwe broek, als je die niet eerst even wast geeft het af als een malle. Verder kan je het toch vast wel schoonvegen oid?

  12. Origineel geplaatst door Peabz21
    Wow, dit soort design foutjes zijn de reden dat ik altijd liever de S-versies heb.

    Dit wordt bij de 6s echt precies hetzelfde

  13. Het kleurt ! En dan ? So whattttt

  14. De verkleurde versie is mooier dan de witte 🙂

  15. En daarom was je altijd eerst een spijkerbroek voor je deze gaat dragen! Anders geeft ie ook af op je bank, op je vingers als je met je handen in je zak loopt en je portemonnee. Websites zijn nu gewoon op zoek naar hits klaarblijkelijk..

  16. Aangezien de meeste mensen een mapje om de iphone heen doen maakt het eigenlijk niet. uit. Is er al wat bekend over het medicijn tegen Ebola?

  17. Mijn stoffenbank verkleurt ook omdat ik er met mijn spijkerbroek op zit.
    Zal binnenkort even bellen of ze een nieuwe bank willen neerzetten!

  18. Geniet er altijd van hoe mensen hier komen om Apple te verdedigen hahaha, accepteer gewoon eens dat Apple gefaald heeft de laatste tijd en niet meer het perfecte bedrijf is..

  19. Is dit nieuws!?
    Ik heb de zilveren iPhone 5S en de achterkant en zijkanten worden op het gegeven moment blauw door de donkerblauwe spijkerbroeken die ik heb.
    Big deal; even een nat doekje eroverheen halen en weg is het…

  20. Die verkleuring had ik ook binnen een week last van. En mijn spijkerbroeken waren niet nieuw.
    Kreeg de kleur er alleen met schuurmiddel af.
    Heb daarom ook maar een TPU hoesje gehaald. Die verkleurd overigens net zo hard, maar dat vind ik minder erg. Die kan ik na verloop van tijd zo vervangen.

  21. OH jeetje mijn lederen zetels in mijn RR verkleuren ook door mijn jeans.Ik zal RR ook maar even aanklagen dan.Haha

  22. Hahaha hilarisch, wel geld om een telefoon te kopen van 1000€ maar niet om een normale degelijke spijkerbroek te kopen die niet afgeeft… Ze waarschuwen je hier gewoon voor hoor bij de primark, als je in het label kijkt

  23. @johandederde: Alle spijkerbroeken geven af. Dat komt door de kleurstof in het denim. De prijs van de broek maakt echt niets uit.
    Eerste keer(voor het dragen) wassen met azijn en het ergste zou er uit moeten zijn waardoor de broek minder afgeeft.

  24. Origineel geplaatst door Kevin
    Geniet er altijd van hoe mensen hier komen om Apple te verdedigen hahaha, accepteer gewoon eens dat Apple gefaald heeft de laatste tijd en niet meer het perfecte bedrijf is..

    Dus Apple faalt omdat spijkerbroeken gekleurd worden met cheap-ass verf?? Ja, jij trekt HELE logische conclusies -.-

  25. Als je je iPhone als nieuw wilt houden dan moet je er gewoon altijd een hoesje of case omheen doen.
    Ik ken mensen met een iPhone 5 en 5s die er niks omheen hebben en hun iPhones zitten aan de achterkant al onder de krassen.
    Ik denk dat het bij het “naakt” dragen van een iPhone 6 (plus) dus ook niet alleen bij verkleuringen alleen zal blijven.
    Ik heb m’n iPhone 5 nu meer dan 1,5 jaar en heb geen verkleuringen en krassen op de achterkant omdat ik er altijd wat omheen heb.
    Op het scherm zitten wat minuscule krasjes die je alleen ziet als het licht er op een bepaalde manier op schijnt wanneer de iPhone uit is.
    Dat komt omdat het mij maar niet lukt om een screenprotector op een nette manier er op te plakken 🙁 dus gebruik ik maar geen….

  26. Origineel geplaatst door Kevin
    Geniet er altijd van hoe mensen hier komen om Apple te verdedigen hahaha, accepteer gewoon eens dat Apple gefaald heeft de laatste tijd en niet meer het perfecte bedrijf is..

    Dus Apple faalt omdat spijkerbroeken afgeven?? Ja, jij trekt HELE logische conclusies -.-

  27. Als je €1000.- euro uitgeeft voor een iphone 6 plus met 128 GB mag het dan ook helemaal in orde zijn!!

    Het is geen nokia 3310 van 2 tientjes.

  28. Wat een onzin. De Galaxy S3 van mijn dochter werd ook roze nadat ze een nieuwe rode spijkerbroek aan had.

    Typisch gevalletje klagen om het klagen. Get a life.

  29. Wat een gezanik om niks. Koop je een dure telefoon en een broek van een 10e kan je dit enigszins verwachten. De vraag is ligt dit aan de broek of de iphone. Als ik mn iphone op natte verf leg kan ik toch ook verwachten dat er verf op zit… Koop de iphone wel of niet maar ga niet zo zitten mierenneuken

  30. Dan gebruik je toch een donkere spijkerbroek? Ik heb nergens last van!

  31. Dat gezeik altijd als t mensen niet aanstaat neem t product dan niet.
    Mensen klagen nou k heb nergens last van!

  32. @Sleurhutje: Inderdaad, elk merk en model heeft wel wat. Hetzelfde met de “uitstekende” camera… wat een drama want ja, buiten Apple had niemand een “uitstekende” camera… *zucht*

    Maar tegelijk is het stiekem amusant: ze genereren alleen maar meer aandacht voor hun gehate merk. En maken zich vooral een beetje belachelijk. Win-win voor beide partijen 🙂

  33. Jeans geeft ook altijd af ook aan witte leren zetels er bestaan toch hoesjes genoeg wat is het probleem toch

  34. Ik wacht toch nog een maand met de nieuwe iphone kopen.. Voor €800,- mag ik ook wel wat kwaliteit verwachten.
    http://www.oneofthenine.com/

  35. Nieuwe broeken gewoon eerst een keer wassen.

  36. Telefoon krijgt hoe dan ook gebruikers sporen!!

    dus wat doen we weer moeilijk over een iets wat blauw geworden lijntje!

  37. @René: Hahahaha das een goede reactie!
    Ik waardeer ‘m!

  38. De tip: gewoon schoonpoetsen met wat thinner of MEK.

  39. Om het verkleuren tegen te gaan kan je toch ook gewoon een hoesje erom heen doen? Of zie ik dat nou verkeerd?

  40. Op mijn gray iphone 6 zijn de lijntjes gewoon grijs en niet wit. En nee, ik heb geen grijze spijkerbroek aangehad 😉

  41. @Danny: Juist door een hoesje gaat een iPhone sneller verkleuren (vies worden), met name bij lederen hoesjes.

  42. Ik had dat ook en de OPLOSSING is gewoon zachte WITTE GUM. De verkleuring zit heel oppervlakkig en vliegt er meteen af. Wel voorzichtig gummen in de richting van de strepen, dus niet haaks erop, omdat anders het “rubber” los zou kunnen komen van de behuizing. (is nog niet gebeurd, maar je weet nooit). Dit werkt ook met vergeelde antenne randen bij de goud en zilver versie

  43. Triest dat iculture dit met kreet antennagate al dan niet mer vraagteken wilt bestempelen.

  44. Hahahaha neeee Apple mijn god

  45. Zoeken om te zeuren

  46. @boxerip: Je hebt het niet begrepen: klanten buigen hun iPhone met opzet ter compensatie van de “uitstekende” lens. Dan stopt ie eindelijk met wiebelen.

    😉

  47. Stop de iPhone 6 sowieso niet in je zak!
    De mijne was na 5 dagen al gebogen! Nee geen rare dingen, was gewoon tijdens een treinritje woon-werk verkeer, iets wat ik duizenden keren eerder gedaan had met iphones 4, 4s en 5…

    Na heel heisa in de Apple store gelukkig wel een nieuwe…

  48. Get a life!!
    t ding moet bellen en gebeld kunnen worden.
    en dan nog wat onzin meer maar das een extraatje .

  49. Iculture begint ook al negatief met “alweer een broekzak probleem” terwijl er geen probleem is! alleen enkele klachten van mensen dat is wat anders en de iphone 6 buigt echt niet zomaar in je broekzak en als je broek zo strak zit dat je er al eigenlijk zelf bijna niet in past moet je je iphone er niet in doen, gewoon een kwestie van logisch denken en zuinig. als je broekzak van binnen afgeeft moet je geen spullen in je broekzak doen waar het op kan afgeven,of dat nu een mobiel is of iets anders waardevols maakt niet. ! eigenlijk allemaal onzin deze onderwerpen

  50. Cheap-ass-jeans-gate 🙂

  51. Overdreven onzin gewoon weer. Alleen maar om van Apple het pispaaltje te maken, niks nieuws. Met mijn iPhone 6 nog geen problemen gehad; geen bendgate, geen verkleurde antenneband… Niks, noppes, nada. 😛

  52. Hoe kan het dat niet iedereen last heeft van deze zogenoemde gates? Het zou duidelijk gaan om ontwerpfouten. Ik heb persoonlijk geen enkel probleem met m’n iPhone 6, inmiddels een maand in gebruik.

  53. Je kan het afdoen als onzin maar dat Apple behoorlijk faalt is evident. Sinds iOS 8 en iPhone 6 zie je dat er steeds dingen misgaan.

  54. Dit gebeurd alleen bij nieuwe broeken die je nog niet gewassen hebt. Al langer bekend bij wit plastic spul dat dat dan verkleurd

  55. Houd gewoon op met zweten en door de regen lopen kaaskoppen, koop een zwart Apple hoesje, gezeik weg

  56. Origineel geplaatst door Augustus
    Je kan het afdoen als onzin maar dat Apple behoorlijk faalt is evident. Sinds iOS 8 en iPhone 6 zie je dat er steeds dingen misgaan.

    Van ‘falen’ is enkel sprake wanneer het vooropgestelde doel niet wordt bereikt. Wie zegt dat Apple deze geringe bijwerking niet voor lief heeft genomen als concessie voor een optimale antennefunctie? Mogelijk zijn er nog andere voor Apple zwaarwegende redenen geweest om het betreffende materiaal juist wèl te gebruiken.
    Evident dat het een TOP product blijft, ook met die enkele melding van een persoon die een verse spijkerbroek in contact brengt met z’n iphone.
    Kortom, dit gaat werkelijk nergens over.

    Maar, altijd weer prima voeding voor azijnpissers, toch? 😉

  57. Bij mijn weten en bij mijn jeansbroeken zijn mijn zakken langs binnen van katoen en wit

  58. Dan maar over op witte spijkerbroeken…

  59. Wat een goedpraters hier. Dit is wederom iets waar niet goed genoeg over is nagedacht. Hier heeft Apple al jaren last van. Ze maken prima test lab producten maar het is elk jaar iets met Apple.

    De 3G had een spontaan barstende behuizing en was heel kras gevoelig. De 4 en 4s waren heel barst gevoelig (al viel dat nog wel mee), en verkleurde. De 5 had een zeer kras gevoelige laag. Nu hebben ze weer verkleuring. Ik zie een patroon ontstaan.

    Ik sla de iPhone 6 mooi over. Hij is lelijk, verkleurd en voegt verdomd weinig toe boven de 5s.

  60. @conservo:

    Dat is een goed plan. Is een Samsung niets voor jou? Dan heb je echt reden voor negatieve reacties. Had je de iphone 6 echt goed bekeken dan praatte je wel anders

  61. Heb gewoon een doorzichtige case erom
    Dat helpt zeker en die verkleuring is ook niet eens zo erg

  62. Ik vind dit niet echt iets om wakker van te liggen, echter wel de opmerkingen, dat je toch een hoesje moet gebruiken ….. Ik mag er toch vanuit gaan dat een telefoon ontworpen is om zonder hoesje functioneren (ik vind ze iig zonder het mooist) en daar zit voor mij dan net de design fouten Apple: het is zo goed al onmogelijk om je telefoon (achterzijde)krasvrij te houden, ze hadden gewoon een klein randje moeten houden om de Alu achterzijde vrij van het tafel vlak te houden (ik ga er dan vanuit dat het geïntegreerd wordt in het design) maar zelfs de 4(s) kraste al (ondanks dat dat (harder) glas was.. Ik ben nu iedere keer superdunne randjes aan het zoeken die de achterzijde net de ondergrond niet laten raken, scherm heb ik dan weer nooit problemen mee, normaal mee omgaan betekent geen krassen (en ik heb altijd mijn telefoon los in mijn broekzak.. )

  63. Origineel geplaatst door iphone_user
    Een merk / product kan er toch niks aan doen dat een spijkerbroek af geeft? Een sleutelbos, beurs, pakje sportlife zal dan ook blauw worden…. Net als je benen.
    Gezeik om niks dus!

    Precies! Heb 3 jaar bij DENHAM gewerkt en daar verkopen ze broeken van japanse denim startend vanaf 300 euro, en je wil niet weten hoe die afgeven!! is normaal. Mensen zeiden zelf al van dit zijn broeken waar je niet op een witte bank moet gaan zitten.

  64. Origineel geplaatst door Ed
    @conservo:
    Dat is een goed plan. Is een Samsung niets voor jou? Dan heb je echt reden voor negatieve reacties. Had je de iphone 6 echt goed bekeken dan praatte je wel anders

    Jij bent zo’n goedprater waar hij het over heeft. Wat maakt het in vredesnaam uit wat voor drol Samsung uitdraait? Het gaat hier om de iPhone 6 en 6 Plus, blijf bij het onderwerp!

  65. KLAGEN om het KLAGEN

    of

    VERDEDIGEN omdat het APPLE is

  66. Heb gelukkig (nog) geen last van een gebogen toestel. Maar ik hoop niet dat die strepen blauw/zwart worden..

  67. @Alan: Natuurlijk moet alles perfect zijn als het om Apple gaat. Dit is immers hoe Apple zichzelf profileert.

  68. Ag hebben ze weer wat gevonden ik geloof dat Alemaal niet in die onzin ze zijn jarloers op de Apple denk ik

  69. Wat een ophef alweer om niks!

    Ik ben heel erg blij met mijn opvolger van de iPhone 4 naar de 6 plus!

    Dagelijks in mijn broekzak, ik doe er alles mee.. Nog steeds kaarsrecht! Geen rare verkleuringen.
    Nog nooit geen rare problemen met een iOS apparaat gehad!

    Conclusie: Alweer een hoop BS,
    Waarschijnlijk aangewakkerd door de grote Android telefoonmakers en gevoed door de gebruikers die opgestookt worden jegens Apple, en maar blijven bashen. kijk maar eens hoe deze fabrikanten de spot hebben gedreven met de bendgate, met antennagate. dit kan schade berokkenen aan Apple’s aandelen koers wat zij maar al te graag zien(lijkt wel een sekte).

    Valt me ook op dat iPhone user Android toestellen en of gebruikers bijna nooit afzeiken en de eer aan hun zelf houden. Heeft misschien iets te maken met iemand iets gunnen of jaloezie..?

    Android telefoons zijn ook wel leuk en kunnen er ook mooi uitzien, maar Android software is het net niet… En dan heb ik het nog niet eens over Windows phone gehad. Wat prullaria

  70. Gewoon een simpel hoesje. Geen verkleuringen of buigingen. Het is niet zo moeilijk.

  71. Straks klagen de mensen ook nog dat hij onder de modder zit als ze m op een regenachtige dag in het bos laten vallen! Dat Apple daar geen rekening mee gehouden heeft zeg, echt een designfout!!! Paupers…

  72. Origineel geplaatst door jack
    Gezeur om niets

    Als het bruin werd was het helemaal ,shit.

  73. Sinds Steve jobs weg is gaat het duidelijk niet goed.
    Een doorbuigende iphone 6, verkleurde antenne strepen, low budget materialenen een update die je Idevice slechter maakt ipv beter.
    De perfectie is weg 🙁

  74. De problemen kunnen pas definitief worden opgelost als Apple een eigen kledinglijn begint, speciaal aangepast op het handig en veilig meenemen van Apple producten als iPhone, iPad etc. En let op mijn woorden, die kledinglijn kómt er op een dag!

  75. Klopt.. Die van mij zijn verkleurd…… Stoort gelukkig niet:)

  76. Bij een spacegrijs toestel zijn de strepen op de achterkant gelukkig niet wit. Het zal minder snel opvallen op grijs.

  77. Ik was altijd dol op apple. Maar ik vind het met het jaar achteruit gaan met apple. Ze presteren steeds meer onder verwachtingen. En naar mijn mening worden de producten er ook niet mooier op. Zo zie je maar weer bij deze plastic strepen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.