Reacties voor: Anker kondigt goedkope MagSafe-lader en -dock aan

De Chinese accessoiremaker Anker heeft een tweetal MagSafe-accessoires aangekondigd. Naast een alternatief voor de MagSafe Charger kun je ook kiezen voor een dock. Beide zijn uitgevoerd in wit met zilver.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Jammer is uitverkocht

  2. Als ik het goed begrijp is het dus wel magnetisch, en gebruikt het de MagSafe-magneten, maar is het géén echte MagSafe (want 7,5 watt). De term wordt ook geen enkele keer genoemd op de productpagina’s.

  3. @Rinne: Klopt. 7,5 watt voor de MagSafe en 5 Watt voor de QI oplader waar je je Airpods ofzo kunt opladen. Staat tenminste in de advertentie op de foto’s.

  4. De echte Apple MagSafe is nou juist een product dat qua prijs ok is. Net als de 20watt lader. Een goede, veilige oplader (en daar zijn er niet veel van) mag iets kosten. De Apple lader en MagSafe zijn qua prijs ok.

  5. Halve prijs van het origineel en de helft van het wattage lijkt me dan toch geen goede deal.

  6. Toch zou ik graag iets willen kopen om mijn iPhone 11 Pro ook magnetisch te maken. Ik heb nu een origineel leren Apple case dus misschien zou een magneet tussen de iPhone en case kunnen werken? Heeft iemand zoiets gezien?

  7. @Svh:

    Op AliExpress vind je verscheidene stickers met magneten erin. Speciaal in de MagSafe vorm zodat je de MagSafe gemakkelijk op oude toestellen kunt gebruiken. Tevens ook nog opladen. Hoe goed ze zijn? Geen idee. Zelf nooit geprobeerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.