Reacties voor: ‘Animoji werken ook zonder TrueDepth-camera’

De Animoji zijn Apple's grappige bewegende emoji die jouw gezichtsuitdrukkingen volgen. Je vindt ze alleen op de iPhone X, maar het lijkt erop dat ze ook werken zonder TrueDepth-camera.
Lees het complete artikel → ‘Animoji werken ook zonder TrueDepth-camera’
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Bij Snapchat werkt het ook met een later over je gezicht dus waarom zou het niet werken… Het werkt niet op oudere apparaten om de verkoop van de iPhone X te simuleren…

  2. ‘k heb de sensoren afgeplakt met een verknipte postit en kon niet inloggen met face id, maar wel animojis en de face mesh van MeasureKit gebruiken.

  3. Als je je vinger plaatst aan de rechter kant van de camera dan werken de animoji niet. Er zit daar denk ik de dot projector.

  4. Even wachten en dan komt er een soortgelijke app voor alle ios toestellen. Totdat apple die app blokkeert uit de appstore😄

  5. Origineel geplaatst door Icook
    Even wachten en dan komt er een soortgelijke app voor alle ios toestellen. Totdat apple die app blokkeert uit de appstore😄

    Die app laat Apple nooit tot tot de app store natuurlijk.

  6. Ik denk dat het eerder een jailbreak tweak/app optie heeft voor oudere toestellen… als IOS 11 ooit gejailbreakt wordt tenminste.
    IOS 10 was ook al geen volledig jailbreak succes… :/

  7. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. MSQRD werkt ook al jaren soepel op oudere telefoons, dus zie geen enkele reden behalve dan het Apple verdienmodel om dan maar een X te kopen (ja scherm is wel erg mooi, maar nadelen zijn voor mij doorslaggevend). Natuurlijk zijn de expressies bij de X véél gedetailleerder dan op andere toestellen, maar zou nog steeds prima werken. Maar Apple kennende zullen ze er alles aan doen om de animoji interface alleen maar voor de nieuwe X (en opvolgers) beschikbaar te laten zijn.

  9. https://youtu.be/gyLKgwCyg9Y

    Deze werkt ook op de 7 en 8

  10. Origineel geplaatst door Icook
    Even wachten en dan komt er een soortgelijke app voor alle ios toestellen. Totdat apple die app blokkeert uit de appstore😄

    Is er al (SUPERMOJI)

  11. Aan de rechterkant van de camera zit de rasterprojector, als je hier je vinger op legt werken de animoij niet…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.