Reacties voor: Animate: zelf bootlogo’s maken voor je iPhone, iPod of iPad (jailbreak)

Dankzij Animate is het nu mogelijk om zelf bootlogo’s voor je toestel te maken. Animate is geschikt voor gebruik met greenpois0n en redsn0w (met uitzondering van Monte) op iOS 4.2.1.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Eerlijk gezegd geef ik niet zoveel om mn bootlogo… Maar het is wel grappig denk ik.

  2. Op zich wel grappig 🙂

  3. Ik heb (met iFile) juist de exec-permission van /usr/bin/animate weggehaald, om te zorgen dat ik niet meer dat lelijke doodskopje zie bij het booten. Maar leuk dat het kan 😉

  4. Is het ook mogelijk om een standaard appel logo in te stelling i.p.v. die van greenpoison?

  5. En dat booten van je iPhone doe je…?
    Drie keer per jaar bij weer een nieuwe jailbreak?
    En dan ga je op je scherm zitten turen totdat je animatie voorbij komt?

  6. Ik kan op beide niets vinden. Animate sowieso niet en Apple Boot Logo alleen als thema en uit een andere repository. Wat doe ik fout of staat hij er nog niet in?

  7. Origineel geplaatst door Mark
    Ik heb (met iFile) juist de exec-permission van /usr/bin/animate weggehaald, om te zorgen dat ik niet meer dat lelijke doodskopje zie bij het booten. Maar leuk dat het kan

    Als je dat ‘apple boot logo’ download dan komt de app direct mee. In settings kan je dan kiezen of je het chronic dev logo wil of het gewone standaardding. Werkt prima.

  8. Een bootlogo. Dat ding dat je alleen ziet tijdens het updaten van je firmware (origineel) en het jailbreaken (2x tijdens jailbreak en tijdens installeren van je tweaks). en dan zie je dus nog niet eens je getweakte. Dit moet de meest nutteloze tweak zijn.

  9. enige tips voor het zelf maken van deze bootlogo’s ?

  10. @Progunnl: Als je die apple boot logo download kun je het instellen bij instellingen.

    Ik heb nu ook weer mijn eigen boot logo 🙂

  11. Voor degenen die het bootlogo alleen zien bij het uitvoeren van een firmware update of jailbreak: Gebruiken jullie Cydia wel eens? Voor de meest vreemde dingen heeft Cydia ineens een reboot nodig. Ik zie het bootlogo in ieder geval geregeld voorbij komen.

  12. Om de zoveel tijd je iPhone rebooten bevorderd ook de presentaties.

  13. Ik zie inderdaad steeds dat lelijke icoontje als ik hem aan doe en als il reboot.
    (voor de domme mensen die niet begrepen hebben dat de animatie er is als je reboot en aan doet)
    Ik kan animate alleen niet vinden.
    Jammer. Zou hem graag uit willen zetten

  14. hoe maak ik mijn eigen boot logo ?

  15. Zie beide niet in Cydia..

  16. Heb hem geinstalleerd. Een tip voor mensen die via SBSettings en POOF icoontjes van hun springboard hebben, zoals ik; Installeer SBSettings na deze tweak even op nieuw aangezien ineens al je icoontjes weer op je springboard verschijnen!

  17. @Ruben: /usr/bin/ kan je de animate file vinden! Als je dit bestand delete heb je de lelijke greenp0isen animatie niet meer! 🙂

  18. Met iFile naar /usr/bin/ gaan en dan animate hernoemen naar iets anders… Wil je toch wel weer, terug hernoemen

  19. Ik heb het bestandje ”anamate” ook weg gehaald. Vind het vrij zinloos en niet mooi. Na het wissen van het bestandje ”animate” in de map usr/bin is het normale appeltje weer terug.

  20. Ik kan m niet vinden in de bigboss repo…

  21. Origineel geplaatst door Alfred
    Voor degenen die het bootlogo alleen zien bij het uitvoeren van een firmware update of jailbreak: Gebruiken jullie Cydia wel eens? Voor de meest vreemde dingen heeft Cydia ineens een reboot nodig. Ik zie het bootlogo in ieder geval geregeld voorbij komen.

    Al sbsettingsgeinstalleerd?? Bij mij is voor 99% een respring voldoende

  22. Origineel geplaatst door dutchie
    Al sbsettingsgeinstalleerd?? Bij mij is voor 99% een respring voldoende

    Wat heeft SBSettings daarmee te maken? Ik heb het over Cydia. Die heeft de onhebbelijkheid om na installatie van bepaalde programma’s alleen nog te willen rebooten, ook als je Cydia met de home-toets afsluit in plaats van op “reboot” te klikken. Overigens is SBSettings wel een van die programma’s die een reboot forceren.

    Op zich zou ik het heel prettig vinden, met alle tethered jailbreaks die de toekomst nog voor ons in petto heeft, wanneer in Cydia voor installatie van een app, een waarschuwing wordt gegeven wanneer een reboot nodig is. Dan kun je overwegen om die app niet eerder te installeren dan dat je een computer bij de hand hebt voor de reboot.

  23. Ik heb zelf een boot logo gemaakt en ernaartoe gesleept, maar hij zegt dat hij het niet kan opslaan. De error is: We were unable to save your changes. Sorry..

    Heeft iemand een oplossing?

  24. Hoe maak je zo’n bootlogo (met welke software)? En het lijkt me wel grappig als mensen hun logo op cydia zetten, misschien zit er iets leuks tussen 🙂

    Voor de mensen die greenpois0n logo weg willen: zoek in cydia gewoon naar boot apple logo en installeer dat. Vervolgens heb je bij instellingen “BootLogo” waarin je tussen je je bootlogo kan veranderen

  25. @Ruben: Volgens mij staat dat bestand op read only… Je moet dus je permissions even veranderen naar 775.

  26. @Julio: Ik heb hem op 775 gezet.

  27. Origineel geplaatst door Julio
    Hoe maak je zo’n bootlogo (met welke software)? En het lijkt me wel grappig als mensen hun logo op cydia zetten, misschien zit er iets leuks tussen Voor de mensen die greenpois0n logo weg willen: zoek in cydia gewoon naar boot apple logo en installeer dat. Vervolgens heb je bij instellingen “BootLogo” waarin je tussen je je bootlogo kan veranderen

    Ik heb gewoon een map gemaak in BootLogos met daarin allemaal png afbeeldingen. Misschien is daar iets fout aan, maar de andere doen het ook niet zoals apple logo of Chronic Dev.

  28. Origineel geplaatst door Peters Michiel
    enige tips voor het zelf maken van deze bootlogo’s ?

    Adobe Photoshop

  29. Volgens mij moet je deze hebben:
    Shattering Apple BootLogo

  30. Is het iemand wel goed gelukt?

  31. Mij is het gelukt!
    Ik heb in ‘Library/BootLogos’ een nieuwe map aangemaakt en daarin mijn eigen logo gezet. Het bestand de naam “0.png” gegeven en met mijn iPhone een respring gedaan. Daarna stond de naam van mijn map in het lijstje met logo’s van BootLogo. Het logo is trouwens niet alleen je logo maar het gehele scherm (960×640 voor iPhone 4)!
    Succes!

  32. Hoezo hebben sommige mensen tijd teveel? Hahaha

  33. Origineel geplaatst door Alfred
    Voor degenen die het bootlogo alleen zien bij het uitvoeren van een firmware update of jailbreak: Gebruiken jullie Cydia wel eens? Voor de meest vreemde dingen heeft Cydia ineens een reboot nodig. Ik zie het bootlogo in ieder geval geregeld voorbij komen.

    echt he dus mensen die niet weten wat bootlogo is zijn gewoon noobs

  34. @Vincent: Naar wat kun je het hernoemen dan

  35. Ik heb ook wet fouts gedaan, nu gaat hij niet meer uit via de rode slider.
    Die komt even in beeld als ik op powerknop druk en verdwijnt meteen weer.
    Via sbsettings wel….

    Heb gewoon de file’s in library/bootlogo/apple vervangen met ifile

    Geen zin om te herstellen daarvoor ook, wat heb ik fout gedaan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.