Reacties voor: Angry Birds Seasons is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft Angry Birds Seasons uitgeroepen tot gratis App van de Week. Net nadat de game een speciale basketbalupdate heeft gekregen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik blijf erbij: een app met in-app aankopen mag je niet gratis noemen. Je kunt hooguit spreken van een tijdelijke aanbieding als je even niet hoeft te betalen voor de basisapp zelf.

  2. 13-15 februari is er het NBA All Star weekend, vandaar.

  3. De prominente aanwezigheid van het NBA-logo in de game doet ook vermoeden dat Angry Birds Seasons aardig wordt gesponsord door de basketbalgigant.

    Lijkt mij bijna een ‘onderdrijving’. De hele app verzuipt bijna onder de NBA-logo’s. Vóór iedere ronde wordt eerst weer het logo getoond. Jammer dat Apple daar aan meedoet.

    Ik blijf me trouwens over het woord ‘eurocent’ verbazen. Ik nam aan dat het na een paar jaar zou worden vergeten, maar het blijft hardnekkig. 😉

    Origineel geplaatst door Ton
    Ik blijf erbij: een app met in-app aankopen mag je niet gratis noemen. Je kunt hooguit spreken van een tijdelijke aanbieding als je even niet hoeft te betalen voor de basisapp zelf.

    Zo noemen het ook niet ‘gratis app van de week’, maar alleen ‘app van de week’. Als de stikker op het plaatje er niet zou zijn, was er niets meer aan de hand.

  4. Staat toch echt “gratis”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.