Reacties voor: Nieuwe Angry Birds Action! werkt met codes in de echte wereld

Het nieuwe spel Angry Birds Action! kun je uitbreiden met extra levels door BirdCodes te verzamelen, die je in de echte wereld vindt. Bedrijven zoals McDonalds en H&M gaan ze uitdelen.
Eveline Meijer -

Reacties: 3 reacties

  1. Huh? Vandaag uitgebracht? Ik heb deze al een tijdje geleden gespeeld. Ik weet niet of hij toen ook al met codes van merchandise om wist te gaan, maar dit spel is al een redelijke tijd uit.

  2. Kwestie van tijd tot deze QR codes op het internet komen. Toch? Ah, de wonderen (of irritaties) van het internet.

  3. Ik ga hem nog wel even bekijken, maar houd mijn hart alweer vast voor de IAP’s. De laatste 3 of 4 spelletjes zijn er totaal door verpest. Goed, je kunt ze nog steeds spelen zonder IAP’s, maar je “consumables” worden er in hoog tempo doorgejaagd, zeker als je wat verder komt en wil je dan geen echt geld uitgeven, dan wordt je getrakteert op ellenlange wachttijden.

    Ook de bestaande spelletjes (met name Seasons) hebben er steeds meer onder te lijden, hoewel die gelukkig nog steeds redelijk speelbaar zijn zonder extra geld uit te geven.

    Ik heb de film nog niet gezien, maar vraag me af of daar ook delen van het beeld bedekt worden door zwarte vlakken die pas na betaling weg gaan, of dat het beeld halverwege de film stil gaat staan totdat je bijbetaald hebt.

    Als Rovio zich wat meer druk zou maken over de gameplay ipv. geld, zoals het “vroeger” ook was, zouden ze veel meer fans overhouden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.