Reacties voor: Angry Birds 2 nu beschikbaar voor iOS

Angry Birds 2 is vanaf nu te downloaden in de App Store. Zijn er genoeg nieuwe dingen toegevoegd om jou weer enthousiast te maken over het slingeren van boze vogels?
Lees het complete artikel → Angry Birds 2 nu beschikbaar voor iOS
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. een woord: NEE

  2. Hallooo??? En waar blijft nu Flappy Bird 2?

  3. Gezien het feit dat het gratis is, zal het wel weer een freemium-game zijn, boordevol in-app aankopen. Bovendien lijkt het wel heél erg op een van hun laatste oprispingen. Ik weet niet eens meer welke van de vele delen het was, want ik heb hem alweer heel snel gedelete. Ik ga deze game zeker proberen, maar als het me niet bevalt, gaat hij er net zo snel weer af.

    Uiteindelijk vind ik de eerste games uit de serie, AB1, Seasons en Rio nog steeds het meest geslaagd.

    Overigens ontbreken er nog een paar games in de opsomming en waarschijnlijk is de koe nog steeds niet volledig uitgemolken.

    [edit]
    Het is inderdaad de officiële naam van (en dus hetzelfde spel als) “Under Pigstruction”, wat een paar maanden geleden in een paar landen uitgebracht werd. Ondanks dat ik het destijds met m’n Nieuw-Zeelandse (of Amerikaanse, dat weet ik niet meer) account heb gedownload en daarna weer verwijderd omdat ik het niet leuk vond, is zelfs mijn voortgang overgenomen in AB2.

    De minpunten van “Under Pigstruction” zijn nog steeds aanwezig, dus ik heb AB2 al weer van m’n toestel gekatapulteerd.

    We hebben er in ieder geval nog een “Pig Days” level in Seasons aan overgehouden…

  4. Leuk spel 🙂

  5. Misschien nog een tip, maak je niet te veel angry bij het downloaden en spelen van deze dure birds.

  6. Na een halfuur spelen was het gratis er al snel af en moest ik levens kopen of een halfuur wachten op een nieuw leven.

    Ik wil best betalen voor een spel, maar was toch niet van plan blijvend te moeten betalen om een spel te kunnen spelen.

    Weer verwijderd.

  7. Leuk spelletje,

  8. @Barro: Ik had precies hetzelfde. Na 30 min. alweer verwijderd.

  9. Jaja, dat ‘half-uurtje’ hebben ze van King (van die spelletjes met die snoepjes: candy crush en zo) geleerd. Echt fanatieke spelers kopen snel wat tijd of ‘magische krachten’ erbij, en voor je het weet ben je een klein vermogen kwijt voor een spelletje dat voorheen 2 of 3 euro kostte, want ach die 99 cent is toch niet veel…
    Ik haat spelletjes met dat verdienmodel (vraag er liever eenmalig een paar euro voor), maar daar zullen ze bij King en Rovio wel heel anders over denken!

  10. Ik speel alleen nog angry birds friends, beetje tegen vrienden spelen.

    Ga deze wel proberen, maar toen ik zag inapp purchases vreesde ik al voor wat ik hierboven lees.

  11. Echt super spel , zeer mooie Graphics . Maar helaas na ongeveer 30 min … Kont de grap … Koop dit koop dat ! Gelijk verwijder… Zulke games wil ik niet op me iPhone .. Betaal liever 1 malig €10 dan dat freemium zooi .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.