Reacties voor: Google opent aanval op Apple Watch met grote Android Wear-update

Google heeft Android Wear twee nieuwe functies bekend van de Apple Watch gegeven in een software-update: emoji en Wi-Fi-ondersteuning.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. En daar gaan we weer… copycats !! Verzin even wat nieuws Google!

  2. Let the fight began

  3. Beter goed gejat dan slecht bedacht. Maar volgensmij is apple nog wel het enige merk die zon breed assortiment heeft en in ieder geval de gedachte goed heeft dat het eigenlijk gezien moet worden als mode object. Android blijft open source dus zal naar mijn mening nooit zo goed op elkaar opgestemd worden als alle apple apparaten doen.

  4. Hopelijk laat apple de prijs zakken naar een redelijke prijs van bvb 200 euro en dan heb je gewoon meer kwaliteit voor minder geld. Uiteindelijk is je smartwatch een verlengstuk van je smartphone. In ieder geval super tevreden over mijn iPhone 6 en ik hoop vanavond een vallende ster te spotten zoadat mijn wens om morgen voor mijn verjaardag een applewatch te krijgen uit mag komen . Zou geweldig zijn.

  5. @Ron2010: dat zou zeker geweldig zijn! Iig een fijne verjaardag morgen 🙂

  6. @Ron2010: Dromen kunnen ook plots uit-een spatten 😉

  7. Informatief stukje maar eigenlijk niet relevant. Mensen willen geen smartwatch, maar een Apple Watch. Net zo goed als mensen geen tablet willen, maar een iPad.

  8. Origineel geplaatst door Gurby_NL
    En daar gaan we weer… copycats !! Verzin even wat nieuws Google!

    Sukkel opmerking.
    Zijn ook zoveel zaken die Apple van Google overgenomen heeft.
    Maar dat zie je liever niet he

  9. Ik vind Google’s oplossing bij emoticons wel eleganter, maar dat is samen met de prijs het enige wat ik kan bedenken dat beter is dan Watch OS vergeleken met Android Wear.

  10. @Bman: Het is wel omslachtig om m te tekenen en dat ie dan in een normale emoji verandert.

  11. You have leaders (Apple) en followers (Google) 🙂

  12. @Gurby_NL: ehhh…wat dan precies?

  13. Er zijn mensen die specifiek en Apple Watch of een iPad willen. En daar ook (extra) voor willen betalen. En er zijn ook mensen die minder geld willen betalen en toch een goede tablet kopen. Of een smartwatch. Android biedt een goedkoper alternatief, meer modellen en grotendeels vergelijkbare functionaliteiten (kopiëren of na-apen zie je overal, dat kan en mag zolang geen patent geschonden wordt). En ja over smaak valt (niet) te twisten : ik vind een rond horloge mooier zoals de moto360.

  14. @Carel: wifi en emoji?

  15. Origineel geplaatst door Pieter
    Het is wel omslachtig om m te tekenen en dat ie dan in een normale emoji verandert.

    Op een smartphone wel, maar op een Apple Watch lijkt het mij wel handig om niet door de priegelige lijstjes te hoeven scrollen, alhoewel je dan wel een stukje inspiratie mis.

  16. Ik heb een boel Applemeuk in huis maar vind de Apple Watch echt een gedrocht. De Moto360 is echt een lieffie en hoop ook echt dat ze met Android toegang krijgen tot iOS. Ik koop dan gelijk een Moto of die nieuwe van Alcatel. Kost geen kont trouwens.

  17. @Ed: Nee. Emoji is eind jaren 90 bedacht, niets van Apple bij en Wifi zit ook al in een Samsung (2014) en LG horloge.

  18. Het is en blijft een smaak kwestie, ik vind de Apple watch best mooi.. Niet dat ik hem koop, want ik vind hem veel te duur! En ik zie nog steeds het nut er niet van in.

    Google kopieert, Apple kopieert, maakt het uit ? Nee, ik koos voor een Apple tablet aangezien deze enorm goed presteert qua batterij.
    Iemand anders kiest voor een Android tablet, maakt het uit ? Nee, beiden zijn tevreden 🙂

  19. Origineel geplaatst door Erik
    Er zijn mensen die specifiek en Apple Watch of een iPad willen. En daar ook (extra) voor willen betalen. En er zijn ook mensen die minder geld willen betalen en toch een goede tablet kopen. Of een smartwatch. Android biedt een goedkoper alternatief, meer modellen en grotendeels vergelijkbare functionaliteiten (kopiëren of na-apen zie je overal, dat kan en mag zolang geen patent geschonden wordt). En ja over smaak valt (niet) te twisten : ik vind een rond horloge mooier zoals de moto360.

    En meer malware natuurlijk. Over het algemeen gaan Apple producten wel veel langer mee en zijn ze veel meer waarde vast. De investering over de gehele levensduur zou daarom bij een Apple Watch lager kunnen liggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.