Reacties voor: Ontwikkelaar laat Android Wear samenwerken met iPhone

Een handige ontwikkelaar heeft het voor elkaar gekregen om Android Wear samen met een iPhone te laten werken. Alleen notificaties werken al.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Op zich goed om kennis te bundelen. Hoe vaak moet zo’n horloge eigenlijk worden opgeladen? Nu werkt een horloge enkele jaren op een batterij. Maar dat met deze versies wel niet gaan lukken, vrees ik.

  2. Dit zou als het gemakkelijk te installeren is zeer goed zijn voor iedereen, behalve Apple natuurlijk. Het zou de Iphone gebruiker meer keuzes geven dan nu in een smartwatch maar ook de Android watches een veel groter afzetgebied geven zodat hun omzet groeit er nog meer ontwikkeling komt naar deze “gadgets”.

  3. Deze meneer heeft denk ik wel zijn iPhone gejailbreaked want naar mijn weten stuiteren de icoontjes niet op IOS (en ja ik snap dat het inderdaad niet nodig is, maar vond het wel opvallend 😛 )

  4. Op mijn Mac stuiteren de icoontjes wel. Ik zou het wel handig vinden als je generiek ios berichten via Bluetooth zou kunnen ontvangen, dan zou ik een schermpje kunnen maken voor op mijn motor 🙂

  5. @Ewald: Ik heb daar ook wel eens aan gedacht, maar later bedacht ik me ook dat dat wel erg gevaarlijk is. 😉

  6. @ultimasnake: Ik vermoed dat hij het eerst werkend heeft gemaakt mbv. jailbreak-apps, omdat dat veel simpeler is (geen restricties van Apple). En dat hij, toen bleek dat het mogelijk was en werkte, verder is gegaan om te zien of het ook zonder jailbreak lukte.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.