Reacties voor: Android Wear stuurt geen gezondheidsdata naar Apple’s HealthKit

Android Wear werkt niet samen met Apple's HealthKit, waardoor je gezondheidsdata niet in de Gezondheid-app zullen verschijnen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Dit is voor mij de reden waarom ik vrijwel geen gezondsheidsapps gebruik. De meeste hardloopapps dwingen je om een account aan te maken, zogenaamd dat je dan makkelijk alles online kunt bekijken. Misschien wil ik dat helemaal niet?!

    Ik gebruik nu Runkeeper en Nike zonder accounts en heb ze alleen toestemming gegeven om bepaalde gegevens in HeathKit te dumpen. Het overzicht bekijk ik dan wel in Health. In principe zou ik dan de apps moeten kunnen verwijderen om opnieuw te beginnen, aangezien apps niet zomaar gebruikers via het toestel kunnen identificeren.

    Überhaupt vind ik de trend om alles maar op een server op te slaan erg vervelend. Als er een app is die alles lokaal doet, krijgt deze van mij bijna altijd de voorkeur.

    Weet iemand een hardloopapp die dat beter doet?

  2. Sinds ik een AppleWatch Sport heb. Heb ik Strava, Runkeeper en Nike Running van mijn iPhone gegooid. Heerlijk om hard te lopen zonder telefoon maar toch helemaal op de hoogte van mijn prestaties. Ik hoef mijn rondje niet terug te zien dus mis de GPS functie helemaal niet. Daarnaast is de AppleWatch echt bijna op de mm nauwkeurig. Ik weet niet precies wat HealthKit met mijn gegevens doet maar na een crash op iOS 9 terug gegaan naar iOS 8.4.1 en toen was ik ook al mijn data kwijt. Dus lijkt erop dat het niet ergens op een server staat.

  3. Herstel… Kan toch wel al mijn jaardata terug zien in HealthKit

  4. Origineel geplaatst door Leander
    Ik weet niet precies wat HealthKit met mijn gegevens doet maar na een crash op iOS 9 terug gegaan naar iOS 8.4.1 en toen was ik ook al mijn data kwijt. Dus lijkt erop dat het niet ergens op een server staat.

    HealthKit is een soort bibliotheek en volledig lokaal, niks wordt aan Apple verstuurd of door Apple opgeslagen, behalve als je iCloud-backup gebruikt (dan worden de gegevens sowieso versleuteld). Als je een lokale backup met iTunes maakt moet je deze ook versleutelen, anders worden je gegevens van HealthKit niet op je computer opgeslagen.

  5. Origineel geplaatst door Tevilnelg
    HealthKit is een soort bibliotheek en volledig lokaal, niks wordt aan Apple verstuurd of door Apple opgeslagen, behalve als je iCloud-backup gebruikt

    Dan komen mijn jaar resultaten dus inderdaad uit die iCloud back-up!

  6. Dacht het wel. Voor mij niet interessant dus!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.