Reacties voor: Waarom Android Wear 2.0 interessant is voor iPhone-gebruikers

Android Wear 2.0 komt in februari 2017 en is interessanter dan ooit voor iPhone-gebruikers. Waarom dat is, lees je in dit artikel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Kijk dat is goed nieuws!

  2. Dan is het misschien ook leuk om een wat kritischer geluid te lezen.

  3. @Jan Aukes: Tis toch was al een Android site kritischer is over Android producten dan een Apple site ;). Lijkt hier vaak toch wel dat Google weinig fout kan doen. Ik negeer die berichten meestal maar. Zit er totaal niet op te wachten.

  4. Is dit niet via een omweg allerlei onveilige apps binnenhalen op mijn iPhone?

  5. Origineel geplaatst door Jan Aukes
    Dan is het misschien ook leuk om een wat kritischer geluid te lezen.

    Jammer dat er altijd mensen zijn die de pret willen bederven Haha

  6. Origineel geplaatst door Jan Aukes
    Dan is het misschien ook leuk om een wat kritischer geluid te lezen.

    Ik gebruik Android wear 2.0 al een tijdje maar kan me niet vinden in het stuk van Android planet. Anders dan de Apple watch is Android wear en de bijbehorende watches veel meer gericht op het uurwerk gedeelte en veel minder op fitness. Dus briljante watchfaces met daarnaast secundair opties als meldingen,spraakherkenning ed. Losse apps zijn geen focus op aw2.0 al zijn er genoeg. M.i. Leent een smartwatch zich ook niet goed voor apps. Er is al snel sprake van teveel handelingen tov een smartphone.

    Mbt fitness. De smartwatches zijn prima te gebruiken voor hardlopen, fitness ed, maar dan moet je niet een horloge met mooi lederen band hebben, dat is gewoon jammer met al dat zweet 😅.

  7. @dries6951: Nee hoor. De apps staan alleen op je horloge. Verder is Android lang zo onveilig niet als men denkt.

  8. Waarschijnlijk dan ook een WhatsApp app, zodat je via je smartwatch een gesprek kunt beginnen. Iets wat ik op de AW erg mis.

  9. Ik vind het design zo lelijk… ik weet dat smaak heel persoonlijk is, maar een vormgeving uit de jaren zeventig voor een smartwatch vind ik een slechte combinatie.
    Daarbij vind ik dat een scherm altijd rechthoekig moet zijn. Het past gewoon niet lekker in een rondje.

  10. @Macaanzee: Vormgeving uit de jaren 70? Je bedoelt de zwarte en RVS digitale casiootjes uit die tijd, met rechthoekig (LCD) scherm en kast?

    Dan heb je een punt, da’s inderdaad héél gedateerd voor een smartwatch 😉

    Maar ja, sommige mensen zijn nou eenmaal heel erg into retro. Denk maar aan de huidige vinyl-manie, en de populariteit van kevers, mini’s en 500’s 😝

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.