Reacties voor: Opinie: Deze 5 Android P-functies wil ik ook zien in iOS 12

Google introduceerde Android P, terwijl bij Apple iOS 12 in de startblokken staat. Welke functies uit Android P zie ik graag in iOS 12 verschijnen? In dit artikel vind je vijf functies die Apple ook naar iOS 12 moet brengen.

Reacties: 20 reacties

  1. Niks interessants..

  2. Verrassend wat voor functies Android P eigenlijk heeft ten opzichte van iOS 11. Hopen dat iOS 12 daar overheen gaat.

  3. Ik zou graag een mogelijkheid zien dat wanneer iemand anders je thuisknop indrukt je iPhone vergrendeld word.
    Men vrouw heeft dit op haar Motorola en vind dit echt wel fantastisch

  4. iOS gaat qua stabiliteit al steeds meer op Android lijken. Liever helemaal geen nieuwe features. Laat Apple eerst maar zorgen dat ze weer onderscheidend worden op stabiliteit. Kijken we van daaruit wel verder.

  5. @Rik: Als je dat zo zegt ligt Apple echt al wel mijlen achter. De stabiliteit van mijn Honor is fenomenaal.. maar ik ben overigens ook tevreden over mijn iPhone.
    Zoals ik al eerder zei zie ik meer en meer vernieuwingen binnen Android die ik echt wel mis op mijn iPhone. Hierdoor neig ik meer en meer om mijn Honor te pakken als ik iets wil doen met mijn telefoon.

    Ik verwacht toch wel wat verbeteringen, vernieuwingen van Apple. Anders zou het voor mij over en uit kunnen zijn. Zelfs mijn Honor toestel is 3x zo goedkoop als mijn iPhone.

  6. Een darkmode voor de iPhoneX zou welkom zijn. Icm het Oledscherm zal dit dus ook energie kunnen besparen 🙂

  7. Origineel geplaatst door Rik
    iOS gaat qua stabiliteit al steeds meer op Android lijken. Liever helemaal geen nieuwe features. Laat Apple eerst maar zorgen dat ze weer onderscheidend worden op stabiliteit. Kijken we van daaruit wel verder.

    Huh? Hoe stabiel wil je het hebben? Over het algemeen blinkt ios hier juist in uit tov android.

  8. Siri optioneel vervangen door Alexa of Google voice
    Berichtgeving groepering, filteren, meer gebruik kleur, dag/nacht functies, zie Jaillbreak circuit

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Wat ik bij Android gezien heb en op de iPhone mis is een vermelding mogelijk maken waar een eerlijke vinder naar toe kan bellen als je hem per ongeluk ergens laat liggen of bent verloren. Nu heb ik dat handmatig verwerkt in de afbeelding van mijn toegangsscherm. Kleine moeite om te regelen en meeste vinders kennen medisch ID niet.

  11. Precies. Ik draai altijd en alleen beta os’n en nergens last van. Trouwens ook niet toenmaals met win98 beta en alfa’s gewoon gebruiken en dan zelfs met bèta’s heb je nauwelijks problemen.

  12. Origineel geplaatst door Rene
    Wat ik bij Android gezien heb en op de iPhone mis is een vermelding mogelijk maken waar een eerlijke vinder naar toe kan bellen als je hem per ongeluk ergens laat liggen of bent verloren. Nu heb ik dat handmatig verwerkt in de afbeelding van mijn toegangsscherm. Kleine moeite om te regelen en meeste vinders kennen medisch ID niet.

    Dit kan via iCloud. Daar kan je je toestel als vermist opgeven met een tekstoptie.

  13. Origineel geplaatst door Rik
    iOS gaat qua stabiliteit al steeds meer op Android lijken. Liever helemaal geen nieuwe features. Laat Apple eerst maar zorgen dat ze weer onderscheidend worden op stabiliteit. Kijken we van daaruit wel verder.

    Geen idee wat je allemaal doet met je telefoon maar bij mij draait iOS gewoon lekker vlot en strak.

  14. Origineel geplaatst door Benito
    Niks interessants..

    Inderdaad. Vraag me eerder af hoeveel en welke toestellen er Android P gaan kunnen draaien. Android O zit nu nog amper op 4,5% van de toesttellen. De béta van Android P komt nog niet eens op het bestverkopende toestel Android; Samsung.

  15. @Rene: Als je de iPhone als verloren opgeeft, verschijnt er op het toestel dat vermist een telefoonnummer met een verzoek deze te bellen.

  16. @Wes: Zodra TouchID 3 keer een verkeerde vingerafdruk leest wordt er gevraagd om de toegangscode. Bij FaceID worden alle notificaties vergrendeld zodat niemand mee kan lezen.

    @Sven: Dat is iets waar Apple heel veel gebruikers blij mee zal maken, maar ja die hebben toch geen gevoel voor haar gebruikers.

  17. @Jesse: ja en iOS optioneel door android.. wat dacht je zelf?

  18. @R. Hellema: Daar heb je gelijk in. Maar dan moet je wel toegang hebben tot iCloud om dat te regelen. Ik regel het liever vooraf, dan later te moeten afwachten of het nog lukt.

  19. Origineel geplaatst door Rene
    @R. Hellema: Daar heb je gelijk in. Maar dan moet je wel toegang hebben tot iCloud om dat te regelen. Ik regel het liever vooraf, dan later te moeten afwachten of het nog lukt.

    Ach…een computer is heel snel gevonden denk ik dan, of een mobiele telefoon van een vriend(in)

  20. Keywords toevoegen en bewerken in iOS, net als Mac OS X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.