Reacties voor: Apple’s Android-migratietool blijkt gebaseerd op bestaande app

Het leek Apple's eerste eigen Android-app te zijn, maar achteraf blijkt Move to iOS een rebranding van een al bestaande Android-app te zijn. Het is daarom nog even wachten voordat Apple echt een eigen Android-app uitbrengt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Wat een droeftoeterij.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. In de Apple app store moet je een app tenminste nog zelf eerst gedownload hebben voor je ‘m mag beoordelen, in Google Playstore kennelijk niet?

    Kan me tenminste niet voorstellen dat dit soort Android fundamentalisten iets van Apple zullen installeren, alleen om ‘t negatief te kunnen beoordelen…
    Want dan staat ‘ie voor altijd bij hun aankopen, als belastend bewijs dat ze een app voor afvalligen hebben aangeschaft 😆

  5. Ach, dat zul je altijd houden. Smaken verschillen nu eenmaal. Androidboys zijn tegen Apple en Appleboys tegen Android. Beide systemen zijn goed. Ik heb jaren met Android gewerkt en nu een Iphone. Beide hebben hun voor en tegens. Kinderachtig gedoe.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Tja je kunt je altijd gaan opwinden om dat soort commentaar, maar ik zie de kans altijd groot dat dit allemaal 10 tot 12 jarigen zijn óf mensen met een extreem laag IQ. Beetje suf om je er in dat geval dan zo erg over op te winden.

  8. Grappig dat die mensen zich zo laten kennen. 🙂

  9. @Ferryman: Ook in de Play Store moet je een app eerst geïnstalleerd hebben voordat je een recensie kunt plaatsen.

  10. Origineel geplaatst door Peabz21
    Grappig dat die mensen zich zo laten kennen.

    Man is toch grappig… 😉
    Wat een gezeur altijd weer.
    Het is maar een stukje software op een telefoon niet meer en minder

  11. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Tja je kunt je altijd gaan opwinden om dat soort commentaar, maar ik zie de kans altijd groot dat dit allemaal 10 tot 12 jarigen zijn óf mensen met een extreem laag IQ. Beetje suf om je er in dat geval dan zo erg over op te winden.

    Ik begrijp de humor wel eigenlijk.
    Jammer dat jij meteen weer een extreem laag IQ weet te koppelen aan deze mensen.

  12. @Edward: Ja hoor, het zijn vast heel intelligente mensen die deze commentaren geven. Als het grappig bedoeld is, zie ik de humor er niet van in. Anderzijds is het ook te belachelijk om je in zoiets druk te maken.

  13. weer een bewijs dat er maar 2 soort volks zijn in smartphoneland; gewone mens en Apple haters. 😂

  14. Er zijn dus nu al ruim 17.000 mensen die deze tool hebben willen gebruiken om Android te verlaten want ze hebben allemaal de app geprobeerd (yeah right…) jammer dat ze niet tevreden zijn maarja ook niet met Android anders zou je deze app niet installeren😉

  15. Echt een naai actie dit wrm komen ze niet eerder met zo een app ik moest destijds met alles opnieuw beginnen contacten een voor een overschrijven en games waar ik ver mee was moest ook van beginn jammer dit heel erg jammer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.