Reacties voor: ‘Android geen bedreiging voor de iPhone’

Volgens Google CEO Eric Schmidt kunnen de Apple iPhone en Android zonder problemen naast elkaar bestaan; de markt is groot genoeg. Maar Schmidt staat niet helemaal neutraal in deze kwestie: hij staat bij beide bedrijven op de loonlijst.
Lees het complete artikel → ‘Android geen bedreiging voor de iPhone’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. “en demonstreert daarmee zijn gebrek aan marktinzicht.”

    Het moet echt niet gekker worden met jou! Ik irriteer me regelmatig mateloos aan dit soort zinnetjes. Ik weet dat je een amateur journalist bent. Maar kom op man dit kan toch echt niet.

    Daarbij breng je jouw marktinzicht ook sterk in twijvel. De iphone heeft een marktaandeel van een aantal procent. Waarom zou een open OS een bedreiging vormen. Het gaat om totaal verschillende producten. De markt is groot genoeg voor beide producten om in te floreren.

  2. LoL

    Wel beetje mee eens.

  3. OK, als iedereen daar zo over denkt, zal ik voortaan de dingen die analisten uitkramen voortaan maar klakkeloos overnemen.

    Misschien moet je het stuk beter lezen. Ik zeg eigenlijk niets raars. Een Google-alliantie waar zoveel zwaargewichten uit de mobiele industrie bij betrokken zijn MOET wel een impact hebben op de hele mobiele industrie. Dus ook op een kleine mobiele speler als Apple. Alle bedrijven buiten de Google-alliantie, en dan bedoel ik niet alleen Apple maar ook Nokia, Symbian en Microsoft, zullen voortaan moeilijker bondgenoten kunnen vinden voor nieuwe plannen.

    Waar haal je trouwens vandaan dat ik amateur-journalist ben?

  4. ik vind het wel lachwekkend dat die Schmidt die in een partnership met Apple zit zijn alliantie met alle Apple concurrenten niet concurrerend vindt. Waarom begint hij er dan eigenlijk aan, en breekt zijn eerste verstandskies voor, of na Android door?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.